Obavijesti

Sport

Komentari 46

Modrić: Mi smo Real Madrid i imamo momčad za dvije titule

Modrić: Mi smo Real Madrid i imamo momčad za dvije titule
1

Moramo biti koncentrirani na ono što radimo mi, a ne druge momčadi. Igramo jako dobro. Protiv Villarreala smo fenomenalno igrali od početka, zabili tri dobra pogotka, i sada moramo nastaviti, kaže Modrić

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, strijelac gola u pobjedi Real Madrida od 3-0 nad Villarrealom, vjeruje da 'kraljevski' klub u preostala četiri kola još uvijek može doći do naslova prvaka Španjolske, trofeja kojeg on nije uspio osvojiti od dolaska u Madrid 2012. godine.

- Mi smo Real Madrid i imamo momčad za borbu za dvije titule. Imamo povjerenja u sebe, igramo dobro i tako ćemo nastaviti do kraja - izjavio je Modrić.

- Mi moramo nastaviti raditi svoj posao i čekati na pogrešku neke od momčadi ispred nas - dodao je.

Aktualni prvak Barcelona ima 79 bodova, isto kao Atletico Madrid, a Real Madrid ima 78 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Modrić je protiv četvrtoplasiranog Villarreala zabio gol u 77. minuti za konačnih 3-0. To mu je bio treći pogodak ove sezone u 37 utakmica. Prvi je postigao u studenom na gostovanju kod Šahtara u Ligi prvaka, a drugi u pobjedi od 2-1 nad Granadom.

- Sretan sam što sam zabio gol nakon dugo vremena. Prekrasno je doživjeti ovacije Santiago Bernabea, zahvalan sam publici na podršci. Uvjeren sam da će nas nastaviti podržavati do kraja sezone, a da ćemo im mi pružiti puno zadovoljstva - rekao je Modrić.

Real Madrid u subotu gostuje u madridskoj radničkoj četvrti Vallecas kod Rayo Vallecana, a zatim će igrati protiv Real Sociedada, Valencije i Deportiva.

- Utakmica u Vallecasu će biti teška. Nakon nje ćemo razmišljati o Ligi prvaka - istaknuo je 30-godišnji vezni igrač.

Real Madrid će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Manchester Cityja, dok drugi par čine Atletico Madrid i Bayern.

- Moramo biti koncentrirani na ono što radimo mi, a ne druge momčadi. Igramo jako dobro. Protiv Villarreala smo fenomenalno igrali od početka, zabili tri dobra pogotka, i sada moramo nastaviti pritiskati ostale ekipe - rekao je Modrić.

Drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (21) susret protiv Villarreala je odgledao s klupe. U igru nije ulazio niti u subotu protiv posljednjeplasiranog Getafea, dok u utakmicama četvrtfinala Lige prvaka protiv Wolfsburga nije bio na popisu.

- Prvih jedanaest i igrači s klupe zajedno rade stvari te je važno tijekom sezone imati spremne i te igrače - zaključio je Modrić.

Luka Modrić je došao u Real Madrid iz Tottenhama u kolovozu 2012. godine i zasad nije uspio osvojiti španjolsko prvenstvo. S Real Madridom je osvojio jedan kup i jedan superkup te Ligu prvaka, europski superkup i svjetsko klupsko prvenstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu