Obavijesti

Sport

Komentari 7

Monacove perverzije: Subašić i ekipa zabijaju kome god stignu

Monacove perverzije: Subašić i ekipa zabijaju kome god stignu
3

ATOMSKI NOGOMET Subin Monaco zabio je nevjerojatnih 60 golova u 20 utakmica francuskog prvenstva. Jučer su pregazili Marseille u gostima 4-1 uz impresivnu igru. Evo u čemu je tajna tolike moći...

VIDEO

Pobjedom kod Marseillea 4-1 Monaco je zauzeo prvu poziciju u francuskoj Ligue 1 poslije kiksa ljutog rivala Nice. Oni koji pomno prate tu ligu, reći će - skroz zasluženo.

Perverzno uzbudljiv nogomet

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nitko ne igra bolji nogomet u Europi od momčadi za koju brani naš Danijel Subašić. U prosjeku zabijaju točno tri gola po utakmici - nakon 20 odigranih ligaških kola zabili su čak 60 komada! Ljubitelji klađenja, znate što vam je činiti već dugo vremena.

Njihov ofenzivni potencijal je nevjerojatan, tu je niz mladih, brzih i modernih igrača poput Bernarda Silve i Thomasa Lemara, a u napadu ih predvodi stari lisac Falcao.

Dobro upamtite imena Bernarda Silve, Lemara, Fabinha, Bakayoka i Mbappea...

Gledati njihovo igranje nogometa predstavlja uzbuđenje u najavi, ukoliko niste, što prije pokušajte uhvatiti njihovu utakmicu.

Užitak zagarantiran, kao da gledate nekakav dobar film za odrasle. 

Suba: Ofenzivno smo strašno jaki

Da sve savršeno štima u orkestru Leonarda Jardima, potvrdio nam je i nedavno sam Danijel Subašić:

- Nema velikih tajni. Svake godine nam odlaze kvalitetni igrači, ali neki i ostanu, neke kupimo, neki nam se vrate, poput Germaina i Falcaa. Još uvijek smo svi skupa gladni uspjeha, nismo osvojili trofej, i zato grizemo. Za sada je dobro, ofenzivno smo strašno jaki, ali nas ponekad toliko ponese da se zaboravimo braniti, pa primimo glupe golove, kod vodstva 3-0, 4-0 - rekao nam je Suba.

Najveće pobjede Monaca ove sezone:

1. listopad 2016: Metz - Monaco 0-7 (Ligue 1)
14. prosinca 2016: Monaco - Rennes 7-0 (Liga kup)
5. studenog 2016: Monaco - Nancy 6-0 (Ligue 1)
21. listopad 2016: Monaco - Montpellier 6-2 (Ligue 1)
3. prosinca 2016: Monaco - Bastia 5-0 (Ligue 1)

Pepov City stiže kao pravi test mogućnosti

Trpali su Bordeaxu četiri, baš kao i Marseilleu u dva navrata, doma i u gostima. U Ligi prvaka uspjeli su s prvog mjesta otisnuti se u KO fazu gdje ih čeka Manchester City, spektakl u najavi. Dvije ofenzivno postavljene momčadi koje neće kalkulirati.

Svjestan je toga i Subašić.

- Svatko tko odigra na maksimumu može dobiti utakmicu, pa tako i mi njih. Sigurno da imamo svoje šanse, treba se opustiti, igrati svoj najbolji nogomet, pa što bude - rekao nam je.

Danijel ima savršen pogled na sve Monacove 'perverzije' na terenu. Ponekad se toliko zaigraju da ponize protivnika prelijepom igrom.

Nema dileme, ulaznica za njihovu utakmicu vrijedi svakog centa. U čemu je tajna tolike moći, također nam je objasnila naša reprezentativna 'jedinica.

- Mi smo baš spoj mladosti i iskustva, u svakoj liniji imamo po nekog starijeg igrača, oko kojega se nadograđuju mlađi. Ja sam na golu, u obrani je tu Glik, u sredini Bakayoko iako su mu tek 22., naprijed Falcao i German... Dobro smo posloženi, a i trener je tu već treću godinu. Uhvatili smo njegove principe rada, treniramo samo s loptom, ništa 'suha' trka, jako pazi da smo uvijek odmorni i svježi. Nekad je iskustvo bilo presudno, u modernom nogometu je jedino važno možeš li, ili ne. Imaš li fizičku moć i snagu - zaključuje Danijel.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska