Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Morali su vratiti Juve na prvo mjesto pa prekinuti prvenstvo'

'Morali su vratiti Juve na prvo mjesto pa prekinuti prvenstvo'
1

Serie A prekinuta je do kraja ožujka zbog korona virusa, a posljednje kolo odigrano je u nedjelju pred praznim tribinama. Juventus je u derbiju pobijedio Inter i s nova tri boda preskočio Lazio te zasjeo na prvo mjesto

VIDEO

Jednom zaklet 'juventin', uvijek zakleti 'juventin'. Takva je politika navijača Milana i Intera, mrskih rivala koji ipak dijele nešto zajedničko, a to je mržnja prema Juventusu. 

Pokretanje videa...

01:26

Mario Balotelli igrao je za Rossonere i Nerazzurre, a kao tipični bivši član ta dva kluba, 'staru damu' ne može na oči vidjeti pa je iskoristio prekid prvenstva kako bi malo bocnuo po aktualnim prvacima.

Serie A prekinuta je do kraja ožujka zbog korona virusa, a posljednje kolo odigrano je u nedjelju pred praznim tribinama. Juventus je u derbiju pobijedio Inter i s nova tri boda preskočio Lazio te zasjeo na prvo mjesto Serie A. A Balotelliju je tu nešto sumnjivo.

- Lazio je prejak. Morali su vratiti Juventus na prvo mjesto pa onda zaustaviti prvenstvo - rekao je zločesti dečko talijanskog nogometa koji ove sezone igra za Bresciju.

TORINO - CAMPIONATO SERIE A TIM 2008 2009 - JUVENTUS VS INTER

Lazio je godinama bio među četiri najbolja talijanska kluba, ali ovo im je sezona za pamćenje. Posljednji poraz u Serie A doživjeli su 25. rujna, a izdominirali su u drugom dijelu prvenstva gdje su uhvatili priključak za Juventusom i Interom. U nevjerojatnom su zaletu i naslov je jako blizu, no morat će još pričekati jer korona je prekinula nogomet u Italiji na neko vrijeme.

Nogomet na talijanskim travnjacima nećemo gledati do kraja ožujka, ali ako se zaraza nastavi širiti istim tempom, opcija je i prekid prvenstva. 

Juventus v Brescia - Serie A - Allianz Stadium

To je stvorilo velike glavobolje talijanskom nogometnom savezu koji nema pojma kako ugurati sve te zaostale utakmice u raspored natjecanja. Najveći problem je taj što Europsko prvenstvo počinje 12. lipnja, a nacionalna prvenstva bi morala završiti bar do 24. svibnja. Čini se da će to biti nemoguća misija za Talijane, ponajviše zbog toga što je jako mala vjerojatnost da će se Euro pomaknuti na nešto kasniji termin. 

Ova sezona jedna je od napetijih u zadnjih desetak godina, čak tri momčadi bore se za naslov, ali ova odgoda od mjesec dana sigurno će utjecati na regularnost natjecanja. Do kraja je još 12 kola, a čelnici Saveza smišljaju broje ideje kako bi prvenstvo završilo na što regularniji način. Pa im je tako jedna sjela i čini se najrealnijom. Naime, osvajača prvenstva mogao bi odlučiti play-off.

- Iznijeli smo nekoliko prijedloga i o njima ćemo raspravljati na sastanku 23. ožujka. Jedna od opcija je organiziranje play-offa za naslov prvaka Italije i play-outa za odluku o tome tko će ispasti u drugu ligu - rekao je čelnik lige Francesco Ghirelli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba