Obavijesti

Sport

Komentari 1

Naglić: Valjda neću zaplakati, moram se dobro pripremiti...

Naglić: Valjda neću zaplakati, moram se dobro pripremiti...
1

KRIVA STRANA Ma, čim uđem na Gripe odmah se sjetim slavnih dana, rekla nam je legenda ‘žutih’, a sad trener Zadra - Aramis Naglić, koji se sprema za derbi na Gripama

VIDEO

Već sam se kao trener drugih momčadi vraćao na moje Gripe, ali ovo je nešto posebno, nije isto izaći na Gripe pred 100 ljudi sa Škrljevom, i pred 3000 sa Zadrom, kazao je nekadašnji igrač zlatne generacije Jugoplastike Aramis Naglić, koji će s gostujuće klupe voditi nedjeljni derbi Splita i Zadra. 

- Moram se dobro pripremiti da me ne shrvaju emocije, da mi ne pobjegne koja suza - dodao je Naglić.

Publika se vratila na Gripe, košarka je opet u modi, nakon što su do vrha ispunili dvoranu protiv Cedevite i Šibenika, nije bilo dileme da će se i protiv Zadra tražiti ulaznica više. 

- Baš mi je drago što će dvorana opet biti puna, i što se moj bivši klub bori za vrh ljestvice - kazao je Naglić, koga će, nema sumnje, krcate tribine pozdraviti pljeskom, kao što su pozdravljali i Božidara Maljkovića i sve ostale njegove suigrače, koji su se kao igrači i treneri vraćali na Gripe.

- Drago mi je da nas nisu zaboravili, svakako će to biti za mene emotivan trenutak na koji se moram dobro pripremiti, da mi ne pobjegne koja suza. Mene za Gripe vežu najljepše uspomene, čim uđem i osjetim miris dvorane, pred očima mi se vrate slike starih vremena. Rekao sam jednom zgodom Dinu Rađi da bih najradije onako u odijelu i cipelama zakucao loptu u koš. 

Emocije su jedno, a posao ipak nešto drugo. Naglić je preuzeo Zadar u vrlo teškom trenutku, no nakon pobjeda nad Zagrebom i Mornarom momčadi se vratilo samopouzdanje. 

- Čuo sam da nas trener Skelin gura u ulogu favorita, no ja mislim da su oni favoriti, jer su u lijepom nizu pobjeda, a igraju i pred svojom publikom, koja će ispuniti dvoranu. Oni su sada u jednoj novoj ulozi za njih, oni su sada 'lovina' jer su na vrhu, a mi ćemo ih pokušati pobijediti. Vidjet ćemo, neka sve na terenu i na tribinama bude sportski i neka pobijedi bolji – zaželio je Naglić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka