Obavijesti

Sport

Komentari 135

Najgori u Ligi prvaka: U četiri utakmice triput pucali u okvir

Najgori u Ligi prvaka: U četiri utakmice triput pucali u okvir
4

Dinamo jedini još nije zabio u Ligi prvaka, a nakon četiri kola "modri" su zadnji u gotovo svim statistikama na Uefinim stranicama, od udaraca prema golu, dodavanjima, posjedu lopte...

VIDEO

Dinamo je nakon četiri kola prikovan za dno ljestvice bez boda i, što najviše boli, i dalje je bez i jednog gola u Ligi prvaka. "Modru" gol razliku 0-12 u utakmicama protiv Lyona, Juventusa i Seville dvaput možda je najbolje opisao bugarski trener Ivajlo Petev.

- Prezeleni smo mi za ovo - rekao je Petev nakon Seville.

Svi zabili, samo Dinamo nije

U gotovo svim statistikama na Uefi Dinamo je na zadnjem mjestu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svi su zabili u Ligi prvaka, samo Dinamo nije. Legia iz Varšave koja vrijedi 20 milijuna eura manje od hrvatskog prvaka zabija tri komada Realu, Dinamo u 90 minuta protiv Seville ima tri udarca. Da, tri udarca u cijeloj utakmici...

- Igrali smo kao djeca - dodao je Petev.

Upravo je tako izgledalo. Kao da se djeca igraju sa starijima koji nemaju milosti. Sevilla je imala 30 udaraca prema gol, 70 posto loptu u nogama i 10-0 u kornerima. 

Kako može Legia?

Mnogi se pitaju kako može Legia, a ne može Dinamo.

Za to je ipak potrebna nešto dulja analiza u koju spada isti scenarij svake godine, prodaja najboljih igrača pa priče o školovanju i učenju koje traje i traje te jedno te iste greške koje dinamovci rade čim izađu iz HNL-a.

Četiri utakmice, tri udarca u okvir!

Golovi? Nakon četiri kola samo je Dinamo na nuli. Ludogorec je zabio četiri, Legia četiri, Rostov tri... Udarci prema golu? I tu je hrvatski prvak zadnji s 26 udaraca, a u četiri kola dinamovci su pucali triput u okvir gola!

Celtic je na osam udaraca u okvir, svi su drugi dvoznamenkasti. Treba spomenuti kako Dinamo ima i tri udarca u stative i prečke što Uefa ne stavlja pod udarce u okvir.

No teško da će to popraviti dojam "modrih" u Ligi prvaka. Dinamo je najgori i u dodavanjima. Na zadnjem je mjestu s 1183 dodavanja u četiri utakmice i s prosječnim posjedom lopte od 35 posto. Samo je Rostov blizu Dinama s 38 posto. 

Jedina statistika u kojoj je Dinamo prvi vrhu su kartoni. No to nije za pohvaliti. Dinamo je treći s 45 prekršaja, 9 žutih kartona i jednim crvenim.

Samo su Barcelona i Juventus ispred...

Brojke su brutalne i otkrivaju sve

Dinamo je bez gola, s najmanje udaraca, najmanje dobivenih duela, najmanjim posjedom lopte... Pogledajte detaljnu statistiku na Goal.comu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi