Obavijesti

Sport

Komentari 37

Najlošiji u debaklu: Pjaca i Rog podbacili, Perišić - najaktivniji

Najlošiji u debaklu: Pjaca i Rog podbacili, Perišić - najaktivniji
5

Naša igra je bila ispod svake razine, Ante Čačić će alibi moći potražiti u izostancima niza važnih prvotimaca, no i bez osmorice važnih igrača, od 'kockastih' se očekivalo drastično više...

VIDEO

Hrvatska je doživjela prvi poraz pod vodstvom Ante Čačića u 90 minuta igre. I to ne bilo kakav! Bio je totalni debakl s tri komada u mreži Lovre Kalinića. U svojoj dvadesetoj utakmici na klupi Vatrenih izgubio je u Estoniji i to u utakmici gdje smo primili svoj najbrži gol u povijesti.

Naša igra je bila ispod svake razine, Čačić će alibi moći potražiti u izostancima niza važnih prvotimaca, no i bez osmorice važnih igrača, od 'kockastih' se očekivalo drastično više. Ovo je bila katastrofa, a to 'potpisuju' ovi igrači:


Lovre Kalinić (5) - iako je dobio gol kroz noge u prvoj minuti, ne može ga se previše kriviti. Obranio je pravo čudo Toometu u 45. minuti i spasio Hrvatsku od drugog gola. No, kad primite tri gola protiv Estonije, takva večer nije za pohvalu.

Matej Mitrović (4) - kumovao kod gola Estonaca. Dodao loptu u noge domaćima iz čega su stvorili šansu za vodstvo.

Marko Lešković (4) - danas je igrao 'libera' u obrani tri i nije to baš bilo na reprezentativnoj razini. Ipak, po prvi puta su zajedno igrali Vida, Mitrović i on, pa im to može poslužiti kao opravdanje za katastrofu.

Domagoj Vida (5) - preuzimao inicijativu u posjedu. Kao jedan od najiskusnijih igrača, uzimao je loptu i pokušavao povezati redove.


Marko Rog (4) - neprimjetan, ali više tuđom zaslugom nego svojom. Jako malo prilika za kreaciju je dobio, igra nam se bazirala po lijevoj strani. Ostao usamljen desno pa izašao u 57. minuti.

Filip Bradarić (4) - on je trebao biti taj motor u igri od kojeg kreće igra, no nije se odveć nametnuo. Izašao u 57. minuti kada ga je zamijenio Milan Badelj.

Mateo Kovačić (5) - nekoliko bljeskova, prodora, no ostao nedorečen. Igrao je malo povučenije u odnosu na Pjacu pa je time bio i limitiran u ofenzivnim zadaćama.

Ivan Perišić (5) - najzapaženiji je bio kapetan. Igra nam se bazirala po lijevoj strani, Ivan je kreirao, probijao, ali to nismo znali na pravi način naplatiti.


Marko Pjaca (4) - jedan od najslabijih danas. Lopta mu se odbijala od noge, griješio u dodavanjima i pokazao jako malo s obzirom na to što se očekuje od igrača Juventusa. Na kraju je ponovno doživio ozljedu, tako da je ovo gostovanje u Tallinnu za njega čista katastrofa.

Duje Čop (5) - borio se, vraćao u obranu, pokušavao pritiskati domaću obranu. Ipak, premalo je pravih lopti dobio.

Andrej Kramarić (5) - odsječen, usamljen kao i Rog. Premalo s loptom u posjedu, a napadač njegovih karakteristika mora uživati s loptom u nogama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.