Obavijesti

Sport

Komentari 59

Napulj u nevjerici: 'On je veliki izdajnik i još veći nezahvalnik!'

Neki misle da je riječ izdajnik pretjerana, no ja se ne slažem. To je pogođen izraz njegovog djela, on je nezahvalnik - 'zagrmio' je Napolijev predsjednik De Laurentiis

VIDEO

Napadač od 90 milijuna eura jutros je sletio u Torino. Gonzalo Higuain odradio je liječnički pregled u medicinskom centru Juventusa i potom će potpisati četverogodišnji ugovor. Aktualni prvaci Italije u Napulj 'šalju' 90 milijuna eura kroz dvije godine, a sebi uzimaju najboljeg golgetera Apenina.

U Torinu slave, svjesni su kako im je od jeseni samo nebo granica. Napadački tandem Dybala - Higuain oslikava jasnu intenciju 'stare dame' - napada se Liga prvaka. Tu nema nikakve sumnje. Uostalom, to je potvrdio i argentinski napadač.

'Došao sam po Ligu prvaka'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sretan sam što sam došao u Juventus i veselim se novom izazovu u karijeri. Sad razmišljam samo o treningu i želim odmah dati sve od sebe. Došao sam osvojiti Ligu prvaka, a jako se veselim što ću igrati uz Paula Dybalu - rekao je Gonzalo.

Nešto južnije vlada nevjerica. Naravno da su navijači, kao i čelnici napuljskog ponosa razočarani. Predsjednik Aurelio De Laurentiis utjehu ne pronalazi niti u silnom novcu, izgubio je miljenika i ljubav se pretvorila u nešto sasvim drugo i suprotno vjerojatno.

- On je pravi izdajnik. To nije pretjerivanje, jedino ga tako mogu opisati - započeo je talijanski filmski mogul pa nastavio:

- Odmah je bilo jasno što će se dogoditi poslije izjava Higuainovog brata. Juve je u startu bio spreman isplatiti klauzulu, znali smo da nas čeka potraga za novim napadačem.

'Nema mjesta za sentimentalnost'

On nije htio niti pregovarati oko transfera, iako je Juventus u zamjenu za smanjenje cifre nudio i nekolicinu igrača poput Ruganija, Pereyre i Zaze. 

- Nisam vjerovao da će nas napustiti. Na ovaj je način izbrisao tri godine koje je proveo ovdje. Neki misle da je riječ izdajnik pretjerana, no ja se ne slažem. To je pogođen izraz njegovog djela, on je nezahvalnik - 'zagrmio' je vidno utučeni predsjednik.

Smeta mu i način na koji je klub iz Torina odradio liječnički s Argentincem. Dogodilo se to u Madridu za vikend, može se reći 'iza leđa' Napolija.

- Imao sam određeni respekt prema tom klubu. Pristali su aktivirati ugovornu klauzulu, tu je sve po propisu. Izuzev liječničkog pregleda u Madridu. Međutim, ovo je nogomet, tu nema mjesta za sentimetalnost - miri se s realnošću predsjednik viceprvaka Italije.

U međuvremenu, nasmješeni 'Pipita' veseli se svojoj novoj avanturi. U Juve je stigao zbog trofeja, baš kao i Miralem Pjanić koji je iz Rome početkom lipnja stigao u Juve. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram