Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ne slušaš? Ideš! Napoli prodaje 'kolovođu' Allana i Koulibalyja

Ne slušaš? Ideš! Napoli prodaje 'kolovođu' Allana i Koulibalyja
1

Opsadno je stanje u Napulju. Nogometaši Napolija su nakon poraza od Rome (2-1) prema odluci predsjednika De Laurentisa trebali u karantenu na sedam dana, ali neki su se pobunili. Sad im slijedi kazna predsjednika

VIDEO

Karantena? E pa ne bi išlo. Poruka je to igrača Napolija kontroverznom predsjedniku Aureliju de Laurentisu koji nije zadovoljan nastupima njegove momčadi u posljednje vrijeme. Nogometaši iz Napulja izgubili su od Rome (2-1) u Serie A pa su za kaznu trebali u karantenu - nisu to napravili tada, a ni nakon remija protiv Salzburga u Ligi prvaka (1-1) pa je predsjednik kluba poslao jasnu poruku.

Champions League - Group E - Napoli v FC Salzburg

- Klub obavještava javnost o svojim postupcima vezanima uz ponašanje igrača nakon jučerašnje utakmice. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo zaštitili interese kluba i na odgovarajući način kaznili one koji to zaslužuju. Također, želimo istaknuti da treninge i njihov raspored određuje samo i isključivo trener Carlo Ancelotti. Od ovog trenutka vlada 'silenzio stampa' - napisali su tad u priopćenju.

Odluka je sljedeća: Na transfer listu idu Allan i Kalidou Koulibaly, a ugovor neće produžiti 'senatorima' Callejonu i Mertensu! Piše tako Tutto Mercato. Prema njihovim informacijama, Allan je bio vođa pobune nakon što im je predsjednik najavio sedmodnevnu karantenu, a igrači su na Brazilčevu inicijativu krenuli svojim kućama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
TIM Serie A Championship Match Napoli - Atalanta

Čak bi i Lorenzo Insigne mogao ostati bez kapetanske trake, a ni Carlo Ancelotti više nije siguran. No, jedna je stvar sigurna - nakon treninga u petak igrači će ostati na okupu u karanteni prije subotnje utakmice protiv Genoe. De Laurentis je svoje rekao... A u sve su se uključili i navijači koji traže odlazak i igrača i Laurentisa!

Skupili su se ispred San Paola i uz pirotehniku i povike pokazali što misle te zatražili odlazak svih odgovornih za kaos u voljenom im klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića