Obavijesti

Sport

Komentari 60

'Nekada nekorektno reagiram na odluke sudaca, Bože moj...'

'Nekada nekorektno reagiram na odluke sudaca, Bože moj...'
4

Moji prigovori sucu? Tijekom utakmice su prisutne i emocije, pa nekad prema njima reagiram na način koji nije korektan. A Gorica za razliku od mnogih u Maksimir dolazi igrati nogomet, kaže Bjelica

VIDEO

Dinamo nastavlja dominirati prvoligaškim društvom, 'modri' su protiv Gorice upisali i drugu proljetnu prvenstvenu pobjedu. Nije to bila spektakularna utakmica, niti je sijevalo sa svih strana, a Dinamo je pogocima Theophilea i Kadziora stigao do vrijedne pobjede 2-0.

- Zasluženo smo pobijedili, ali veliki dio utakmice nismo bili na nivou na koji smo navikli naše navijače. Jedan od razloga naše slabije igre je bila sjajna Gorica, bili su kompaktni, oni uvijek u Maksimiru nešto pokušaju igrati i prema naprijed za razliku od mnogih koji se ovdje samo brane - rekao je Nenad Bjelica, pa dodao:

- Gorica je igrala muški i hrabro, nisu nam davali prostora sve do isključenja Suka. Čestitam svojim igračima na pobjedi, ali i nogometašima Gorice na dobroj utakmici.

Zagreb: U 21. kolu Prve HNL sastali se Dinamo i Gorica

Vi ste u jednom trenutku burno reagirali prema sucima...

- U tim su trenucima prisutne emocije, i mi i oni želimo dobiti utakmicu, to je tako. I onda nekada reagiram na njihove odluke na način koji nije korektan. Bože moj, mogao sam bolje reagirati u toj situaciji, a suđenje ne komentiram.

Nenad Bjelica je nastavio...

- Nikoli Mori je netko pao na nogu s kopačkom, no to se čini kao običan udarac, a ne nekakvo iskrenuće koljena. Gojak je iskrenuo zglob, dok je Gavranović imao problema s aduktorom. Teren je tvrd, teško je bilo igrati, on je sada obnovio ozljedu koju je već imao. Oršić? Imao je tešku noć, nije spavao, dobio je i temperaturu, a pod njom je i Stojanović. Situacija s Andrićem? On se i dalje premišlja između odlaska na posudbu u dva kluba.

Koliko ste zadovoljni igrom momčadi u prvom dijelu, kada ste igrali u rombu u veznoj liniji?

- Nisam zadovoljan! Mi moramo pokušavati nove stvari, igru prilagoditi igračima koje imamo. Pa smo puno rotirali, igrali smo 4-2-3-1, 4-3-3, 4-4-2, puno različith formacija. Igrači moraju biti spremni na brojne promjene sustava, a bodovna razlika u odnosu na konkurente nam daje puno mogućnosti za neke eksperimente - završio je Bjelica.

Zagreb: U 21. kolu Prve HNL sastali se Dinamo i Gorica

Sergej Jakirović svojim igračima nije imao što za zamjeriti...

- U svlačionici sam čestitao momcima, radili smo sve što smo trenirali kroz tjedan, Dinamo u prvom dijelu osim one situacije Gavranovića nije imao opasnih pokušaja. Da, mogli smo biti bolji u igri prema naprijed, a na poluvremenu smo željeli još više stisnuti Dinamo, pa ih po osvojenoj lopti dovesti do nekih neugodnih situacija. Jasno, sve je palo u vodu poslije isključenja Suka, žao mi je što nismo dulje izdržali - rekao je Sergej Jakirović, pa dodao:

- Golovi? Prvi smo dobili iz kornera, a tu smo znali što radi Dinamo, kao što znamo kako kornere izvode svi naši suparnici. No, to je opet igračka kvaliteta Theophilea koji je dobro pogodio. A gol Kadziora je za euro-razmjenu. Zadovoljan sam, pred nama je težak raspored, ali već u Rijeci idemo po sva tri boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet