Obavijesti

Sport

Komentari 289

Rukavina je spasio Dinamo: U zadnjoj minuti zabio za remi!

Rukavina je spasio Dinamo: U zadnjoj minuti zabio za remi!
1

Nogometaši Dinama u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka izvukli su 1-1 remi kod Ludogoreca. Bugarski prvak dominirao je susretom, ali je stvar spasio Rukavina

VIDEO

U igru je ušao u 89. minuti da bi se u razmaku od samo nekoliko minuta prometnuo u Dinamovog junaka utakmice. Ante Rukavina je prvo u ulozi stopera spasio 'modre' od velike blamaže i uvjerljivog poraza  da bi ih u trećoj minuti nadoknade golom spasio od minimalnog poraza!

Dinamov napadač u posljednjim je trenucima utakmice iščupao 1-1 remi na gostovanju protiv bugarskog prvaka Ludogoreca u 2. pretkolu Lige prvaka i tako spasio obraz slaboj predstavi hrvatskog prvaka.

Poznato je da su se kroz prošlost 'modri' mučili u uvodnom pretkolu Lige prvaka. Muku su mučili s momčadima poput Hazara i Pjunika, a loša europska premijera nije izostala ni protiv Ludogoreca. U Razgradu je domaća momčad nadigrala Čačićeve odabranike u 90 minuta, no europsko iskustvo unatoč jako lošem nastupu presudilo je u Dinamovu korist.

Od samog početka utakmice vidljivo je bilo da su Bugari razigraniji i poletniji, opravdavši naziv bugarske Barcelone, no to protiv izgubljenih dinamovaca nije bilo ni teško. Samo nepreciznost Ludogorecovih napadača i Kelavina raspoloženost spasila je Dinamo od uvjerljivog zaostatka do poluvremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igra s jednim napadačem Čopom nije se pokazala dobrim potezom protiv Ludogoreca, koji je i u drugom dijelu nastavio s očitavanjem nogometne lekcije hrvatskom prvaku što su zasluženo okrunili vodstvom u 67. minuti. Marcelinho se sam kao duh našao pred Kelavom te ga lakoćom matirao za vodstvo 1-0 Ludogoreca.

Neočekivano, nakon gola Dinamo se probudio no prilike Badelja i Beqiraja nisu urodile plodom. No zato je Rukavina po kratkom postupku suigračima pokazao kako se to radi u finišu utakmice, a pri zabijanju izjednačujućeg gola je i nastradao u duelu s golmanom Golubovićem.

Osim rezultata trener Ante Čačić ne može biti ničime zadovoljan protiv momčadi koju ne krasi zvučno ime, ali igrom i željom daju primjer kako bi Dinamo trebao igrati.

U uzvratu za tjedan dana na Maksimiru, nadamo se da će se ovaj europski uvod spominjati samo u kontekstu sporih Dinamovih startova u novu sezonu Lige prvaka.

2. pretkolo Lige prvaka, prva utakmica

Ludogorec - Dinamo 1-1 (Marcelinho 76/ Rukavina 90'+3)


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 289
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova