Obavijesti

Sport

Komentari 21

Newcastle uzeo bod Cityju u grčevitoj borbi za ostanak...

Newcastle uzeo bod Cityju u grčevitoj borbi za ostanak...
11

Newcastle je tako ostao na 19. mjestu (29 bodova) sa samo dva manje od mjesta koje osigurava ostanak u ligi dok je City ispustio dva boda. Dva boda od velike važnosti u borbi s Arsenalom za treće mjesto

VIDEO

Newcastle nije pobijedio Manchester City u ligi od rujna 2005. godine. Tada su za 'svrake' u prvih 11 igrali Alan Shearer i Michael Owen. Ni danas se nije dogodilo čudo... Ili možda je uzevši u obzir kakvu je sezonu imao Newcastle. Momčadi Rafaela Beniteza i Manuela Pellegerinija odigrale su 1-1 na St. James' Parku.

'Građani' su u ovu utakmicu ušli kao veliki favoriti i već nakon 14 minuta poveli s 1-0. Sergio Agüero je bio precizan glavom nakon ubačaja Kolarova iz slobodnog udarca za svoj 100. gol u Premier ligi. Time je postao prvi nogometaš iz Južne Amerike kojem je uspjelo zabiti 100 golova u PL-u. No daleko od toga da je Newcastle bio puno lošija momčad. Jedan period prvog poluvremena City je bio moćniji, kao što je bilo i za očekivati, ali 'svrake' su dale sve od sebe i vratile se u igru nakon gola.

Sissoko je povukao jednu loptu u 31. minuti, prebacio ju skroz na drugu stranu do Anite koji se driblingom rješava jednog igrača Cityja i zabija za izjednačenje nakon 53 utakmice posta. Newcastle je proigrao pod Rafaelom Benitezom, bolje izgleda nego prije, ali u ovoj fazi sezone se ne gleda ljepota nogometa nego rezultati, pogotovo kad se klub nalazi u zoni ispadanja.

City je u nastavku imao dvije odlične šanse preko Jesusa Navasa i Sergija Agüera, ali ni jedan ni drugi nisu uspjeli zabiti. U 68. minuti igru je napustio Fabian Delph, a zamijenio ga je Raheem Sterling koji se vratio nakon mjesec dana izbivanja.

Pokušavao je City do kraja zabiti još jedan dok je Newcastle čekao, branio se i prilike lovio preko kontra napada. No na kraju je završilo remijem i podjelom bodova.

Newcastle je tako ostao na 19. mjestu (29 bodova) sa samo dva manje od mjesta koje osigurava ostanak u ligi dok je City ispustio dva boda. Dva boda od velike važnosti u borbi s Arsenalom za treće mjesto. Bit će zanimljivo za obje momčadi do kraja prvenstva...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica