Obavijesti

Sport

Komentari 7

Neymare, ku*vin sine: PSG-ovi navijači izvrijeđali Brazilca...

Neymare, ku*vin sine: PSG-ovi navijači izvrijeđali Brazilca...
1

Međutim, osim proslave golova domaći su se navijači zabavljali i na Neymarov račun. Brazilca nije bilo u sastavu, ali njegovo su ime uvrstili u melodiju "Go West" Pet Shop Boysa

VIDEO

Ako se po jutru dan poznaje, bit će ovo još jedna šetnja Paris Saint-Germaina do titule francuskog prvaka. Čak i unatoč, sudeći po današnjem izljevu navijača, definitivnom Neymarovu odlasku. Parižani su na svom terenu novu sezonu otvorili protiv Nimesa (3-0) čije su se šanse na Parku prinčeva mjerile u vrlo malim postocima.

Gosti su, ako se takva konstrukcija uopće može upotrijebiti, čak i dobro parirali domaćinima nešto manje od sat vremena igre. Cavani je u 24. minuti iz kaznenog udarca načeo Nimes, a u 56. već je bilo jasno da iznenađenja neće biti kada je pogodio Mbappe. Francuz se morao zahvaliti Bernatu za dobro odrađen posao.

Ljubav je pukla

Mbappe je, pak, 13 minuta kasnije primao čestitke od Di Marije, Argentinac je ostao posve sam na desnoj strani kaznenog prostora i kad je dobio Mbappeovu loptu, sve je bila rutina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međutim, osim proslave golova domaći su se navijači zabavljali i na Neymarov račun. Brazilca nije bilo u sastavu, ali njegovo su ime uvrstili u melodiju "Go West" Pet Shop Boysa.

"Neymare, ku*vin sine", pjevali su mu s tribina Parka prinčeva.

Bilo je tu još transparenata s pogrdnim porukama poput Neymare, odje*i. Dakle, njega u PSG-ovu dresu više ne žele gledati. Ljubav je definitivno pukla.

U ostalim susretima Ligue 1 Domagoj Bradarić odigrao je svih 90 minuta za Lille koji je u susretu 1. kola francuskog nogometnog prvenstva svladao Nantes s 2-1 (1-0). Oba gola za Lille postigao je Osimhen (19, 80), dok je Nantes nakratko izjednačio na 1-1 autogolom Celika (51-ag).

U nedjelju su još Strasbourg i Metz u derbiju odigrali 1-1 (1-0). Domaće je u vodstvo doveo Thomasson (21), a poravnao je Diallo (47).

U subotu su igrali Marseille - Reims 0-2, Angers - Bordeaux 3-1, Dijon - Saint-Etienne 1-2, Montpellier - Rennes 0-1, Nice - Amiens 2-1 i Brest - Toulouse 1-1, dok je još u petak Lyon kao gost nadigrao Monaco s 3-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...