Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Nismo zadovoljni kako igramo, ali želimo kontinuitet na klupi'

'Nismo zadovoljni kako igramo, ali želimo kontinuitet na klupi'
1

Naravno da bi bilo lijepo da sezonu završimo s trofejem, no Petev nema ultimativni zahtjev da osvoji Kup ili prvenstvo. Jedino što mora je podići momčad, kaže Romeo Jozak..

VIDEO

Petev je i dalje trener, argumenti za to su što je 24 sata prije utakmice u Koprivnici bio IO koji ga je podržao. Mi smo nakon tog poraza šokirani, poljuljani, iznenađeni, generalno nismo zadovoljni izgledom momčadi, ali odlučili smo se na kontinuitet, rekao je Romeo Jozak i dodao:

- Neprihvatljivo je da mi ne napravimo niti jedan prekršaj u Koprivnici. Moramo biti agresivniji, ali Petev nema ultimatum rezultata. Jedini uvjet koji smo postavili pred Ivajla Peteva je da mu momčad mora igrati bolje, nema nikakvog imperativa rezultata - pojasnio je sportski direktor Dinama te nastavio:

- Potpisali smo s njim ugovor prije mjesec dana, a on nas sada uvjerava da ima sposobnosti da podigne momčad. Mi mu vjerujemo, dat ćemo mu priliku da to i napravi. Ne uspije li, razgovarat ćemo. Bit će mu teško, no pretpostavljamo da može podići momčad. U slučaju Zorana Mamića, Keka, Wengera pokazalo se da je kontinuitet mudra politika, a impulzivnost je karakteristika ljudi koji ne znaju što rade.

Može li trofej biti indikator da je Petev uspio probuditi momčad?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da bi bilo lijepo da sezonu završimo s trofejem, no trener nema ultimativni zahtjev da osvoji Kup ili prvenstvo. Kriza je velika, situacija u svlačionici teška, no vidjeli ste reakciju Soudanija i More nakon što smo zabili gol i to nam daje vjeru da se možemo podići.

Jozak je nedavno imao turneju po Argentini i tražio pojačanja.

- Bio sam u Argentini kod predsjednika saveza, na nekoliko utakmica, no transfere ćemo ostaviti za neku drugu temu. Činjenica je da smo uspostavili sjajne kontakte, postoje neka imena, no nećemo sada o tome.

Izjava o odustajanja od gradnje tribine na Rujevici bila je, kaže Jozak, sportska provokacija...

- Rođen sam u Rijeci, tamo je pokopana moja majka, da nisam ovoliki Dinamovac, navijao bih za Rijeku. Bila je to planska sportska provokacija. Istu večer sam se čuo s direktorima Rijeke i oni su mi rekli da bi i oni isto pokušali na mom mjestu. Bio je to moj pokušaj koji, ajmo reći, nije uspio. Vjerujte, ja ću biti prvi koji će čestitati Rijeci ako osvoji naslov ili se plasira u Ligu prvaka.

Hoće li i Jozak sjesti na klupu?

- Naravno da me to interesira zbog moje funkcije, ali to su sve bile insinuacije. Nema govora o tome da ću do ljeta čuvati klupu Zoranu Mamiću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram