Obavijesti

Sport

Komentari 30

Nokautirao Fjodora pa poručio Miočiću: Želim borbu s tobom

Nokautirao Fjodora pa poručio Miočiću: Želim borbu s tobom
1

Trenutno najboljim teškašem svijeta smatram sebe. Bilo koji dan, ja sam taj. I reći ću vam nešto, ja jako volim Stipu Miočića, on je sjajan, momak, rekao je Matt Mitrione pa mu ponudio borbu

VIDEO

Bivši igrač američkog nogometa, danas MMA borac koji je svoju MMA karijeru započeo s 31 godinom života, Matt Mitrione pobijedio je najvećeg borca slobodne borbe Fjodora Jemjeljanenka tehničkim nokautom nakon 76 sekundi na Bellatoru 180, najvećoj priredbi do sada.

Svijet slobodne borbe bio je u šoku, čak je i Dražen Forgač u prijenosu na RTL-u povikao "Jao", nakon što je prosječan borac poput Mitrionea krenuo dokrajčivati istinskog velikana MMA-a. Fjodor je tako opet dobio batina te nastavio vrlo loš niz na američkom tlu i nakon tri poraza u Strikeforceu upisao još jedan.

- Fjodor je jako dobar borac i sjajna osoba. Jedan od najboljih protiv kojih sam se borio. On nije vjerojatno najbolji teškaš svih vremena, on je sigurno najbolji MMA borac svih vremena - rekao je "Meathead", nadimak koji mu je dodijelio njegov trener, slavni poluteškaš Rashad Evans.

- Trenutno najboljim teškašem svijeta smatram sebe. Bilo koji dan, ja sam taj. I reći ću vam nešto, ja jako volim Stipu Miočića, on je sjajan momak. Ovim putem mu se želim obratiti i reći mu da iskoristi Ali Act. Nakon što uzmem pojas Bellatorova prvaka, obojica iskoristimo tu priliku i napraviti međusobnu borbu dva prvaka. Bila bi to sjajna borba i donijela bi nam odličnu lovu - dosjetio se Mitrione.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, Mitrione je u UFC-u imao skor 9-5, a u tom periodu najzvučnije ime koje je pobijedio je Gabriel Gonzaga. Tu se našao i Derrick Lewis 2014. godine, koji je naletio na Mitrioneov polupokušaj stražnjeg direkta. Nakon toga je dobio priliku protiv Bena Rothwella, moglo bi se reći prvog pravog iskušenja. Mitrione je izgubio giljotinom u prvoj rundi.

Zatim je dobio priliku za popravni ispit, ali ga je Travis Browne nokautirao u trećoj rundi. I tu je bio kraj avanture u UFC-u. Browne je nakon što ga je nokautirao izgubio tri borbe zaredom i na pragu je odlaska iz elitne MMA promocije, dok je Mitrione prešao u nešto slabiju teškašku diviziju Bellatora i upisao tri pobjede u nizu.

Izgledno je da će dobiti priliku za napad na pojas u idućoj borbi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...