Obavijesti

Sport

Komentari 70

Novo Dinamovo pojačanje: Brz sam i obožavam puno asistirati

Novo Dinamovo pojačanje: Brz sam i obožavam puno asistirati
1

Kad sam čuo da me Dinamo želi, bio sam sretan jer znam da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj i uvijek igra u skupini Lige prvaka ili Europske lige. Zato je to velika prilika za mene, rekao je Lecjaks

VIDEO

Dinamo je predstavio pojačanje, za plave je potpisao Čeh Jan Lecjaks. Novi/stari sportski direktor Marijan Vlak otkrio je:

- Pratili smo ga nekoliko mjeseci, ja sam ga gledao četiri puta od nove godine te smo odlučili dovesti ga jer će biti pojačanje i pomoći nam u ovoj sezoni kada ćemo opet imati velik broj utakmica, naročito u jesen. Dobili smo s njim što smo željeli.

Jan je stigao iz švicarskog Young Boysa i zaoštrit će konkurenciju Josipu Pivariću i Borni Sosi. Ili zamijeniti nekoga od njih?

- Nitko ne odlazi, nema najava, imamo unutarnje rezerve i moramo ih iskoristiti i moramo biti puno bolji nego prošle sezone. Vratio se Fernandes, doveli smo Rrahmanija i Jana, željno iščekujemo Ademija, otišla su četvorica (Schildenfeld, Šitum, Machado i Goncalo), ali bit ćemo jači i kvalitetniji nego lani. Samo da nas mimoiđu silne ozljede od lani i ovaj kadar može napraviti puno više. A o špekulacijama o transferima ne želim... - dodao je Vlak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lecjaks je naglasio:

- Kad sam čuo da me Dinamo želi, bio sam sretan jer znam da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj i uvijek igra u skupini Lige prvaka ili Europske lige. Zato je to velika prilika za mene.

- Ostale ponude? Dinamo mi se prvi javio i bio je korektan, velik je klub, te ne želim špekulirati o ostalim ponudama.

- Iz Dinama sam znao alžirskog napadača, a onda sam na internetu potražio ostala imena, znam da ima hrvatskih reprezentativaca...

Dakako, kao i dobrom dijelu Čeha, nije mu ovo prvi posjet Hrvatskoj:

- Kad sam bio mlađi, Hrvatska je bila jedna od jeftinijih opcija za ljetovanje, pa sam 3-4 puta bio na odmoru ovdje kao dječak.

- Znam da je najveći derbi Dinamo - Hajduk i da je liga dobra.

- Igrao sam puno utakmica Europske lige i pretkola Lige prvaka i nadam se da mogu pomoći Dinamu da ostvari svoje ciljeve.

Govorio je i o svojim igračkim kvalitetama:

- Volim ići naprijed, brz sam, to mi je najveća prednost, i puno asistiram.

- Naravno da je ovo velik korak u mojoj karijeri jer Dinamo osvaja naslove, želi igrati u skupini Lige prvaka...

Odmah nakon predstavljanja Lecjaks je otišao u Moravske Toplice na pripreme, gdje će plavi odigrati utakmice protiv slovenske Mure, ruskog Tosnog, ukrajinske Voskle i češkoga kluba Slovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet