Obavijesti

Sport

Komentari 14

Obitelji se srce slomilo: Maleni Bradley (5) ponovno ima tumor

Obitelji se srce slomilo: Maleni Bradley (5) ponovno ima tumor
1

Zašto je život tako okrutan? Zašto nas loše vijesti udaraju jedna za drugom? Zašto ne puste moju bebicu na miru?, na Facebooku je napisala Bradleyjeva baka Gemma

VIDEO

Srce obitelji Lowery slomilo se nakon što su pregledi ustanovili da maleni Bradley (5) ima novi tumor. Hrabri dječak iz Sunderlanda već je nekoliko puta prebolio zloćudnu bolest, a svaki put se vraćalo nešto novo.

Postao je globalni hit i ujedinio je srca mnogih. Tisuće i tisuće poruka podrške stizale su sa svih strana svijeta, a Sunderland mu je omogućio sve kako bi posljednje mjesece, tjedne, dane proveo u lijepom i dobroćudnom okruženju. Upoznao je idola Jermaina Defoea, a zabio je i gol protiv Chelseaja!

Bradley je svakodnevno posjećivao bolnicu i prolazio terapije kako bi maksimalno produžio život. On je maleni borac i iako su mu liječnici odavno prognozirali skorašnji svršetak, uvijek je nadjačao zloćudnu bolest i nekako se izdigao iznad nje. No, njegova baka Gemma sinoć je bila primorena svijetu obznaniti novu tužnu vijest.

- Bradley je odlazio na skenove posljednjih nekoliko dana kako bismo ustanovili djeluje li tretman ili ne. Njegov liječnik pregledao je snimke i dao nam neke informacije, ali morali smo čekati rezultate. Nažalost, rezultati nisu bilo ono što smo htjeli čuti. Skenovi pokazuju da je bilo određeno poboljšanje (kod stare bolesti), ali u nekim dijelovima pojavio se novi tumor, na donjem dijelu leđa. Kao što možete i zamisliti, slomljeni smo. Srce nam se slomilo - napisala je baka Gemma pa dodala:

- Nismo sigurni kako ćemo dalje, čekamo da stignu rezultati biopsije koštane srži. Rezultati neće biti poznati sljedećih tjedan dana. Zašto je život tako okrutan? Zašto nas loše vijesti udaraju jedna za drugom? Zašto ne puste moju bebicu na miru?

Nešto ranije ove sezone Everton je uplatio 200 tisuća funti za Bradleyjevo skupo liječenje u SAD-u. Ovaj maleni dječak primjer je pravog borca, koji ne odustaje. Iako je prema liječničkim prognozama već odavno trebao spavati vječnim snom, on se i dalje ne da. Nadamo se da će još jednom pokazati svoje maleno lavlje srce i nadjačati opaku bolest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe