Obavijesti

Sport

Komentari 36

Odigra za Cibaliju, skine dres i ode na tribinu navijati za Istru

Odigra za Cibaliju, skine dres i ode na tribinu navijati za Istru
1

Nogometaš vinkovačke Cibalije Ivan Zgrablić poznat je po tome što je proputovao cijelu Hrvatsku zajedno s pulskom navijačkom skupinom Demoni. Ovo je njegovo viđenje hrvatskog nogometa...

VIDEO

Prošle nedjelje Cibalia je kod kuće izgubila od Istre 2-0, a branič Vinkovčana Ivan Zgrablić (26) otišao je do tribine pozdraviti - gostujuće navijače.

Ivan Zgrablić (igrač Cibalije) zaputio se prema tribini gostiju (Istra 1961) kako bi pozdravio svoje prijatelje sa...

Posted by HNL on Monday, March 13, 2017

Ivan je od 12. godine života dio njih, a oni su ga s tribina čak i bodrili! S Demonima je proputovao gotovo cijelu Hrvatsku kao pravi navijač, a danas kruh zarađuje igrajući za Cibaliju. Bilo ga je u Karlovcu, Pomorcu, Novalji, Rijeci, ali i Istri.

- S nekih 11 godina sam otišao na prvu utakmicu s njima, bilo je to još u trećoj ligi. Ljubav se dogodila dok sam još kao mali skupljao lopte na utakmicama i tu sam se zaljubio u Istru i Demone - počeo je Ivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivana Zgrablic, čuješ li??? Ivan Zgrablić- HNK Cibalia

Posted by Moja Cibalia- jedna i jedina on Sunday, February 26, 2017

U Vinkovcima oko toga nije imao nikakvih problema. Zna se da je veliki navijač Istre i vlada međusobno poštovanje.

- Otišao sam ih pozdraviti i malo smo porazgovarali. Mi se poštujemo jer u Vinkovcima znaju da je to dio mene. U Rijeci sam imao manjih problema zbog tetovaže, ali sve je to bilo u duhu navijačke scene - govori Zgrablić te objašnjava značenje tetovaže:

- Ona predstavlja pulsku Arenu i unutar nje je grb Istre. Napravio sam je kad sam napunio 18 godina, još dok sam bio u juniorima Rijeke.

Ipak, puno je stvari koje ga smetaju u hrvatskom nogometu. Počevši od situacije Cibalije koja je nedavno teškim sudačkim previdom osječkog arbitra Damira Batinića izgubila bod u zadnjim sekundama protiv prvaka Dinama. 

'Cibaliji su suci ove sezone uzeli deset bodova'

- Svi su se složili da je Soudani to odglumio! Ipak, ne čude nas takve situacije jer se uvijek pogoduje Dinamu, a manji klubovi zbog toga ispaštaju - govori Ivan pa nastavlja:

- Cibaliju su ove sezone dokazano oštetili za deset bodova! Mislim da suđenje u HNL-u nije baš najbolje i da bi se puno više trebalo puštati čvršću igru, kao recimo u Engleskoj. 

Na pitanje bi li radije potpisao za Dinamo ili Hajduk, spremno 'ispaljuje':

- Ni za jedne, ni za druge! Nisu mi baš dragi niti imam želju igrati za te klubove. Vjerojatno bih odbio te ponude i otišao u inozemstvo tražiti priliku - direktan je Ivan.

'Šuker i Mamić moraju otići iz našeg nogometa'

Na 'jadranskom derbiju' Hajduka i Rijeke na Poljudu navijač je utrčao na teren i krenuo trčati za glavnim sucem Zebecom. Mišljenja su podijeljena po tom pitanju, a Ivan to ovako komentira:

- Navijačima nije mjesto na terenu, ali ja ga ne osuđujem. Naš nogomet se mora očistiti od ljudi kao što su Zdravko Mamić i Davor Šuker. Vjerujem da bi bilo puno bolje stanje u našem nogometu, kao i među navijačima da oni odu iz HNS-a - započinje Zgrablić pa pojašnjava dodatno:

- Oni ne ulažu u hrvatski nogomet. Infrastruktura nam je nikakva, kao i sami nogometni tereni. Sve je podređeno jednom klubu i jednom čovjeku! Brojne su tu afere oko namještanja utakmica i sudaca - iskreno će Zgrablić.

Poštuje sve domaće navijačke skupine.

- Danas je u Hrvatskoj teško biti navijač jer su oni najveći problem države. E, ja baš ne mislim tako! Oni su najsvjetlija točka u Hrvatskoj i poštujem sve naše navijačke skupine - za kraj će bivši kapetan vinkovačkog prvoligaša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu