Obavijesti

Sport

Komentari 61

Old Trafford u plamenu! Džeko i Ibrahimović hat-trick heroji

Old Trafford u plamenu! Džeko i Ibrahimović hat-trick heroji
1

Manchester United je na krilima Zlatana Ibrahimovića na bakljadom ukrašenom Old Traffordu pobijedio St.Etienne 3-0. Ibra je dao hat-trick, kao i Džeko, čija Roma je pregazila Villarreal 4-0

VIDEO

Manchester United pobijedio je St. Etienne 3-0 u 1/16 finala Europske lige, a navijači francuskog sastava napravili su popriličan show prije početka utakmice. Baklje su u Engleskoj zabranjene, ali pošto je bakljada bila kontrolirana, navijači su ih zapalili na tribini i nisu letjele po terenu, čini se kako će cijeli događaj proći bez posljedica i novčanih kazni.

Uostalom, zašto i bi. Sve dok pirotehnika ne služi kao oblik nasilja trebala bi biti dopuštena. Na kraju krajeva, navijački dekor uz pjesmu i baklje oduvijek je izazivao divljenje i strahopoštovanje.

United je poveo golom Zlatana Ibrahimovića iz slobodnjaka, a ovo je sigurno jedan od 'najkrumpirastijih' golova, koje je Ibra zabio.

 Ibra je u 75. minuti povećao prednost Uniteda na 2-0, a u 88. je iz penala zabio svoj prvi hat-trick u dresu 'crvenih vragova' i 21. gol u cijeloj sezoni. Kakav majstor je taj Šveđanin.

Uzbudljivo je bilo i na El Madrigalu gdje je Roma potpila Villarreal 4-0 i gotovo sigurno osigurala prolaz u osminu finala EL-a. Junak večer bio je Edin Džeko, koji je, kao i Ibrahimović, postigao hat-trick.

Momčad Lucijana Spalettija u potpunosti je nadigrala 'žutu podmornicu', a u prednost je došla prekrasnim golom Emersona.

Od tog trenutka na scenu je stupio Edin Džeko. Prvo gol je djelo majstora i 'killerskog' instinkta unutar šesnaesterca. Roma je u 65. minuti povela 2-0.

U 79. bilo je 3-0, a strijelac je opet bio Džeko.

Konačnih 4-0 postavio je 'bosanski dijamant' zabivši svoj 26. gol za Romu ove sezone u svim natjecanjima. Ponovo je pokazao sjajan osjećaj za prostor i lijepo pogodio donji kut.

Od ostalih utakmica Anderlecht je pobijedio Zenit 2-0 (Acheampong 5', 31'), Bilbao je slavio protiv APOEL-a 3-2 (Efrem 38' (ag), Aduriz 61', Williams 72'/ Efrem 36', Gianniotas 89'), Beer Sheva je izgubila 1-3 od Bešiktaša (Barda 44'/ William 42' (ag), Tosun 60', Hutchinson 90+3'), Legia i Ajax odigrali su 0-0, a PAOK je nastradao od Schalkea 0-3 (Burgstaller 27', Meyer 82', Huntelaar 90').

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova