Obavijesti

Sport

Komentari 21

Dani: Kad su mi u Dinamu rekli gdje ću igrati, šokirao sam se...

Dani: Kad su mi u Dinamu rekli gdje ću igrati, šokirao sam se...
1

Ovo ljeto mogao bi biti trenutak za donošenje odluka i iskorak u karijeri. Zasad sam igrač Dinama i razmišljam samo o Francuzima, rekao je Dinamov dragulj Olmo u razgovoru za Marcu

VIDEO

Dinamov veznjak Dani Olmo, koji uspješno igra za Španjolsku na Europskom prvenstvu za mlade nogometaše (U-21), rekao je da bi ovo mogao biti trenutak za iskorak u njegovoj karijeri.

- Mogao bi ovo biti trenutak za donošenje odluka i iskorak u mojoj karijeri. Vidjet ćemo, zasad sam igrač Dinama i ne razmišljam o ničemu drugome osim o utakmici s Francuskom. Kasnije ćemo mirno vidjeti što će biti - rekao je 21-godišnji Olmo u intervjuu za španjolske sportske novine Marca.

Sa Dinamom ima ugovor do ljeta 2021. godine. 

Španjolska će u četvrtak igrati protiv Francuske u polufinalu (21 sat), a Njemačka protiv Rumunjske (18 sati).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ulazak u polufinale bilo nam je olakšanje. Nismo dobro počeli, poraz od Italije, ali kasnije smo to uspjeli nadoknaditi. Nalazimo se gdje zaslužujemo biti, u polufinalu s izborenim odlaskom na Olimpijske igre - napomenuo je Olmo.

U porazu 1-3 od Italije ostao je na klupi, u pobjedi od 2-1 nad Belgijom zabio je gol te odigrao čitav susret, dok je u posljednjoj utakmici u skupini asistirao u slavlju od 5-0 nad Poljskom, kada je također proveo svih 90 minuta na terenu.

Zadovoljan je svojom igrom na ovom prvenstvu:

- Zahvalan sam treneru što mi je pružio priliku te mi dao više minuta u dvjema posljednjim utakmicama. No, svi mi igrači imamo jedan cilj, svi smo bitni bez obzira tko igra.

Spain U21 v Poland U21 - UEFA European Under-21 Championship - Group A - Stadio Renato Dall

Protiv Belgije je igrao u sredini, a protiv Poljske na krilu.

- U Dinamu sam uvijek igrao u sredini, više mi se sviđa biti ondje. No, u Barci sam također igrao na krilu, a izbornik to zna. Na raspolaganju sam momčadi, pa gdje god da budem igrao nastojat ću dati sve od sebe kako bih pomogao - istaknuo je.

Rekao je kako se u Dinamu dosta promijenio kao igrač:

- Došao sam kao krilni igrač, a na početku su mi rekli da neću moći igrati ondje, da sam ja polušpica. To mi je bio šok, jer nikada nisam igrao na poziciji polušpice. No puno su mi pomogli, pa sam se na kraju naviknuo. Sada se osjećam jako ugodno na tom mjestu u sredini, kao i među linijama. (jt)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu