Obavijesti

Sport

Komentari 7

Olmo: U Leipzigu nije strašno, ali mama i brat su u Zagrebu...

Olmo: U Leipzigu nije strašno, ali mama i brat su u Zagrebu...
1

Dani ima ogroman potencijal, top igrač je, nevjerojatne tehnike, razumije igru i ima dobar udarac. Problem mu je pratiti visok tempo, ali to normalno za vrijeme prilagodbe. Mora biti strpljiv, šansu će dobiti prije ili kasnije, kaže Nagelsmann.

VIDEO

Ovdje još nije kao u Španjolskoj, smijemo ići van, iako je bolje držati se preporuke i biti kod kuće, rekao je Dani Olmo za Kicker.

Pokretanje videa...

02:33

On je u Leipzigu u stanu s ocem Miguelom, ali majka i brat Carlos, koji je igrač druge momčadi Dinama, ostali su u Zagrebu. I dok Carlos prati prepucavanje suigrača s čelnicima kluba, u Leipzigu je i na financijskom planu sve prošlo mirnije i bezbolnije. Igrači su ostali bez deset posto plaće dok se stanje ne normalizira, a Leipzig je jedan od četiri najmoćnija kluba (uz Bayer, Borussiju Dortmund i Bayer Leverkusen) koji su dali 20 milijuna eura pomoći ostalim klubovima.

Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'
Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'

Leipzig je Dinamu platio osnovnih 19,5 milijuna eura, a bonusi ovise sad i o korona virusu, koji je prekinuo sva natjecanja.

- Imao sam više ponuda, ali Leipzigova mi je bila najbolja i privukla me. Ne žalim, bilo mi je jasno da je to najbolja opcija za i to i dalje mislim - kaže Dani, iako je od zadnjih pet utakmica samo u jednoj ušao s klupe.

Tada se požalio da mu trener Julian Nagelsmann nije ništa objasnio zašto je tako, niti ga je pitao.

- Dani ima ogroman potencijal, top igrač je, nevjerojatne tehnike, razumije igru i ima dobar udarac. Problem mu je pratiti visok tempo, ali to normalno za vrijeme prilagodbe. Dani mora biti strpljiv, šansu će dobiti prije ili kasnije - rekao je Nagelsmann.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu