Obavijesti

Sport

Komentari 7

Oprostio se Filip Ivić: Odigrao sam zadnju utakmicu za PPD

Oprostio se Filip Ivić: Odigrao sam zadnju utakmicu za PPD
1

Ne mogu vam opisati taj osjećaj jer sam emotivno vezan uz ovaj klub, tu sam već 13-14 godina. Presretan sam što sam bio dio ovoga, rekao je golman PPD Zagreba koji ide u Kielce

VIDEO

Ovo je bila moja posljednja utakmica u dresu Zagreba, rekao je golman hrvatskog prvaka Filip Ivić nakon remija "plinara" i PSG-a u Parizu 32-32 kojim su se zagrebaši oprostili od Lige prvaka u četvrtfinalu zbog poraza u prvoj utakmici u Zagrebu.

Reprezentativni čuvar mreže od sljedeće bi sezone trebao braniti boje "hrvatskog" Kielcea za koji već nastupaju Marin Šego, Manuel Štrlek, Ivan Čupić te Denis Buntić.

- Ne mogu vam opisati taj osjećaj jer sam emotivno vezan uz ovaj klub, tu sam već 13-14 godina. Presretan sam što sam bio dio ovoga, hvala treneru, suigračima i Rukometnom klubu Zagreb - dodao je Ivić koji se najprije osvrnuo na utakmicu.

- Čestitam momčadi Pariza na pobjedi i želim im sreću na Final Fouru. Ponosan sam na svoju momčad, mislim da smo odigrali jako dobru i kvalitetnu utakmicu. Žao mi je što smo u Zagrebu u zadnjih desetak minuta propustili neke šanse, bila bi ovo puno drugačija utakmica da nismo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Francuskoj megamomčadi čestitao je i trener hrvatske momčadi Veselin Vujović.

- Primijetilo se da su oni više razmišljali danas o Final Fouru nego u prvoj utakmici jer su stekli veliku prednost od osam golova razlike. Moja je momčad bila motiviranija da odigra dobru utakmicu iako ima velik broj ozlijeđenih igrača. Odigrali smo srčano, ali u svakom slučaju prošla je bolja momčad, možda i najbolja u Europi. Želim joj da bude prvak Europe.

Zvonimir Noka Serdarušić, trener PSG-a, zahvalio se na lijepim Vujovićevim željama i složio se da je njegovim igračima u glavi već bio završni turnir u Kölnu.

- Sigurno u tome ima istine. Zagreb je odigrao dosta dobru utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu, a mi smo mu iz sveg srca pomogli našom dobrom obranom.

- Zagreb je postigao velike stvari tijekom ove sezone, pobjeda kod Rhein-Neckar Löwena bila je baš velika. Čestitam mu i želim puno sreće u ovom natjecanju sljedeće sezone. Nema sumnje da će ulijevati strah mnogim protivnicima - kazao je Luka Karabatić i dodao:

- Danas nam je najvažnije bilo kvalificirati se među četiri. Odigrali smo lošu utakmicu i imali problema u obrani. Nadam se da nećemo tako odigrati u Kölnu jer inače nemamo šanse.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener