Obavijesti

Sport

Komentari 319

Oprostite, don Carlo, ali morat ću vas izbaciti iz Lige prvaka

Oprostite, don Carlo, ali morat ću vas izbaciti iz Lige prvaka
2

Kad je preuzimao bavarskog velikana, Talijan je upravi na popisu želja podcrtao jedno ime - Luka Modrić. Sve je pokušao, znao je da bi s njim u sredini Bayern bio još dominantniji, ali u Realu nisu htjeli ni čuti za to

VIDEO

Izgubili smo 2-1? Pa što onda, idemo po prolaz na Santiago Bernabeu, poručili su iz Bayerna pred uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvakaa. A više od Ronaldove genijalnosti i kasnih golova Sergija Ramosa brine ih - Luka Modrić.

Naš veznjak istaknut je kao ključna karika u svim prognozama utakmice. Iako Luki baš i ne leže njemački predstavnici, ali zato mu leži Bayern. Tri puta je igrao protiv njih i tri puta pobijedio.

S drugim klubovima iz Njemačke taj omjer i nije baš najbolji. Gubio je Luka utakmice od Borussije (triput), od Werdera u dresu Dinama dvaput, po jednom od HSV-a, Wolfsburga i Schalkea. Od Bayerna nije izgubio nikad.

Tako će večeras pred svojim Bernabeom Luka povesti Madriđane po još jedno polufinale. A situacija je mogla biti skroz drugačija da je Ancelottijev plan iz 2015. upalio. Naime, kad je preuzimao bavarskog velikana, Talijan je upravi na popisu želja podcrtao jedno ime - Luka Modrić. Sve je pokušao Carlo, znao je da bi s Modrićem u sredini Bayern bio još dominantniji, ali u Realu nisu htjeli ni čuti za to. Koliko se Ancelotti i Modrić međusobno cijene sjajno opisuje i Lukin lanjski intervju za engleske medije.

- Sa svim trenerima u Realu imao sam sjajan odnos, svi su mi oni pomogli, ali ako moram birati jednoga, onda je odgovor Carlo Ancelotti. Još smo u dobrim odnosima - rekao je Luka.

Večeras će morati zaboraviti na to prijateljstvo. Unatoč pobjedi u gostima u prvoj utakmici, dolazak Bayerna izaziva strah u Madridu. Posebno kad se zna da se za ovu utakmicu vraća Robert Lewandowski.

Osim poljskog stroja za golove, Bayern ima i odmornije igrače. U Bundesligi im nitko ne može ništa, dok se Real grčevito bori za svaki bod, a Barcelona spremna čeka svaki posrtaj “Galacticosa”. Još kad se uzme u obzir da je ovaj vikend El Clasico... Zinedine Zidane sad mora obraniti sve ono što je gradio cijele sezone. Sigurno neće biti lako, pogotovo što je zbog ozljede ostao bez Garetha Balea. U Madridu pokušavaju sve kako bi spremili Velšanina za ovaj ogled. Drugi naš “Galacticos” - Mateo Kovačić - trebao bi biti na Realovoj klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 319
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica