Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ostaju bez trenera? Dinamo potvrdio zanimanje Al Nassra

Ostaju bez trenera? Dinamo potvrdio zanimanje Al Nassra
1

Prva opcija čelnika Al Nassra bio je argentinski stručnjak Diego Cocca, dok su drugi izbor bogatih Arapa bili Zoran Mamić i Patrice Carteron, pa se čini kako je aktualni trener Dinama pobijedio konkurenciju

VIDEO

Na službenoj stranici hrvatskog prvaka potvrđeno je kako postoji interes za njihovog trenera. Dinamo bi mogao ostati bez Zorana Mamića kojeg traži Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije.

S njim bi put Azije trebao krenuti i dosadašnji suradnik iz Dinama, Damir Krznar. Zagrebački bi klub trebao podijeliti informacije s javnosti do kraja tjedna.

Prva opcija čelnika Al Nassra bio je argentinski stručnjak Diego Cocca, dok su drugi izbor bogatih Arapa bili Zoran Mamić i Patrice Carteron, pa se čini kako je aktualni trener Dinama pobijedio konkurenciju.

Al Nassr je osnovao 24. listopada 1955. godine i dolazi iz glavnog grada Ryadha u kojem živi preko sedam milijuna ljudi. U svojoj povijesti klub je osvajao osam puta saudijsku Premier ligu, a Mamić neće biti prvi Hrvat na klupi tog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od 11. siječnja do 26. svibnja 2011. godine glavni trener Al Nassra bio je Dragan Skočić, bivši trener Rijeke. 

Spomenimo još da su se kao treneri u ovom klubu okušala mnoga slavna imena poput Waltera Zenge, Fabia Cannavara, Renea Higuite i Maria Zagalla.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića