Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Otišao sam gledati Kranjčara, a zaljubio se u - Luku Modrića'

'Otišao sam gledati Kranjčara, a zaljubio se u -  Luku Modrića'
1

Širom otvorenih očiju, u dimu od baklji, gledao sam elegantne kretnje Kranjčara, ali brzo sam primijetio jednog igrača Dinama. Pogledao sam zapisnik i vidio da je riječ o Modriću, rekao je Marino, bivši SD Napolija

VIDEO

Bila je to 2006., godina, pratio sam derbi Dinama i Hajduka zbog Nike Kranjčara, a zaljubio sam se u Luku Modrića, prisjetio se bivši sportski direktor Napolija Pierpaolo Marino.

Real Madrid u srijedu igra protiv Napolija u osmini finala Lige prvaka, a u Napulju će poslije ove vijesti žaliti budući da su zbog problema s birokracijom izgubili tada potencijalno ponajboljeg veznjaka svijeta.

- Bili smo na večeri s ljudima iz Dinama i saznali da Modrić, jer Hrvatska tad nije bila u Europskoj uniji, ne može igrati u drugoj ligi. Htjeli smo ga ostaviti godinu dana na posudbi u Dinamu dok ne uđemo u prvu ligu, ali je to propalo zbog birokratskih problema - govori Marino pa nastavlja:

- Luka je bio jako mlad, vidio sam kako igra i zatražio večeru s njim. Osjetio sam da će biti veliki nogometaš, već tada je igrao sjajno - otkrio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na poluvremenu utakmice upitan je što misli o Niki Kranjčaru, ali njega Niko više nije zanimao.

- Mene je zanimalo samo tko je Modrić. Saznao sam da je mlad, da je godinu ranije igrao na posudbi u malom klubu. Nazvao sam predsjednika kluba i rekao mu da ga odmah dovede, a on mi je rekao da Hrvatima mogu ponuditi oko sedam milijuna eura.

Napoli je u to doba iz treće lige ušao u drugu i spremao se za ulazak u prvu. Htjeli su dovesti Kranjčara kao veliko pojačanje. 

- Otišao sam u VIP ložu stadiona Maksimir, gdje je Dinamo na derbiju protiv Hajduka slavio naslov. Širom otvorenih očiju, u dimu od baklji, gledao sam elegantne kretnje Kranjčara, ali brzo sam primijetio jednog igrača Dinama. Pogledao sam zapisnik i vidio da je riječ o Modriću, koji je svojim golom i odlučio derbi - ispričao je Marino.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)