Obavijesti

Sport

Komentari 0

Otkazane utrke u Altenmarktu i Wengenu: Ništa od spustova...

Otkazane utrke u Altenmarktu i Wengenu: Ništa od spustova...
1

Spust za skijaše trebao je startati u 12,30 sati, ali je otkazan zbog velikih količina snijega koji je napadao tijekom jučerašnjeg dana i noći. Od petka je u Wengenu napadalo između 40 i 50 cm snijega

VIDEO

Spust za skijašice koji se za Svjetski kup trebao u subotu voziti u Altenmarktu i spust za skijaše u Wengenu otkazani su zbog loših vremenskih uvjeta, objavili su organizatori. 

Spust za skijašice u Altenmarkt-Zauchenseeu otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta. Najprije je snijeg u četvrtak spriječio održavanje dva treninga skijašica, a u petak snijeg i magla. Zbog toga je Svjetska skijaška federacija (FIS) odlučila da se u subotu prije same utrke spusta održi trening što je neophodno za održavanje ovog natjecanja. No vremenski uvjeti nisu ni to dopustili.

Organizatori i FIS trenutačno razmatraju mogućnost prebacivanja spusta na nedjelju umjesto kombinacije (super G + slalom).

Spust za skijaše trebao je startati u 12,30 sati, ali je otkazan zbog velikih količina snijega koji je napadao tijekom jučerašnjeg dana i noći. Od petka je u Wengenu napadalo između 40 i 50 cm snijega, a puše i jak vjetar što otežava pripremu staze. Međutim nije otkazan slalom koji je na rasporedu za nedjelju. Prva vožnja je na programu u 10:30 sati, a druga u 13:30.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu