Obavijesti

Sport

Komentari 16

Paša Express: Mario zabio tek 19 sekundi nakon što je ušao!

Paša Express: Mario zabio tek 19 sekundi nakon što je ušao!
3

Mario Pašalić donio je pobjedu Atalanti u subotnjem derbiju Serie A protiv Rome golom u istoj minuti u kojoj je i ušao kao zamjena Zapati. Majstorija u suprotne rašlje oduševila je navijače u Bergamu

VIDEO

Minuta 59. Mario Pašalić ulazi u igru za završnicu utakmice Atalante i Rome pri rezultatu 1-1.

Minuta 59. još je u tijeku. Mario Pašalić zabija briljantan gol za pobjedu domaće momčadi 2-1. Prošlo je samo 19 sekundi!

Pokretanje videa...

01:00

Hrvatski reprezentativni veznjak pokazao se pravim džokerom s klupe u derbiju momčadi iz Bergama i Rimljana koji bi se mogao pokazati ključnim u borbi za četvrto mjesto i izravan plasman u Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pašalić je sjajno kombinirao s Robinom Gosensom i s desetak metara iskosa desnom nogom fino pogodio gornji lijevi kut gola Paua Lópeza. Sjajan gol, kao na videoigri. Sedmi ove sezone, peti u prvenstvu za Pašu. Razlika na ljestvici između ovih dvaju klubova sad je šest bodova.

Najbrži je to gol neke zamjene u talijanskom prvenstvu još od ožujka 2015., kad je Levan Mčedlidze za Empoli protiv Sassuola zabio nakon 14 sekundi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Edin Džeko doveo je Romu u vodstvo u 45. minuti, a izjednačio je José Luis Palomino u 50. minuti na asistenciju Berata Djimsitija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića