Obavijesti

Sport

Komentari 166

Perišić 'oprao' Šukera: Uvjeti u Estoniji su bili prava katastrofa

Perišić 'oprao' Šukera: Uvjeti u Estoniji su bili prava katastrofa
1

Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga, rekao je Ivan Perišić poslije debakla u Estoniji

VIDEO

Hrvatski reprezentativci pognutih su glava napustili A. Le Coq Arenu u Tallinnu. No, naši su nogometaši bili i vrlo zabrinuti zbog ozljede Marka Pjace koji je stradao na užasnom terenu.

Javno je mnijenje kako je Tallinn bio posve promašeni eksperiment, to nam nije trebalo.

Perišić poručio Šukeru: 'Birajte bolje protivnike'

- Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje - rekao je Perišić pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan - rekao je Perišić.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra protiv Meksika u Los Angelesu 27. svibnja. Na toj prijateljskoj izbornik Ante Čačić neće moći računati niti na jednog igrača iz 'udarnih' 22, a mora ih povesti 30!

Kome treba Meksiko u svibnju?

Tu bi mogli zaigrati sa selekcijom poput one sa China kupa iz siječnja gdje smo završili - posljednji! Ako ne i slabijom...

I dok će se izbornik Čačić naći na velikim mukama kako uopće složiti sastav, ruke će zadovoljno trljati predsjednik Saveza Davor Šuker.

'Biznis' putovanje u SAD-a ne gura nogomet u prvi plan, nego zaradu. 

Domagoj Vida također nije skrivao razočaranje raspletom u Estoniji.

- Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog - rekao je Domagoj Vida, pa dodao:

- Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska