Obavijesti

Sport

Komentari 166

Perišić 'oprao' Šukera: Uvjeti u Estoniji su bili prava katastrofa

Perišić 'oprao' Šukera: Uvjeti u Estoniji su bili prava katastrofa
1

Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga, rekao je Ivan Perišić poslije debakla u Estoniji

VIDEO

Hrvatski reprezentativci pognutih su glava napustili A. Le Coq Arenu u Tallinnu. No, naši su nogometaši bili i vrlo zabrinuti zbog ozljede Marka Pjace koji je stradao na užasnom terenu.

Javno je mnijenje kako je Tallinn bio posve promašeni eksperiment, to nam nije trebalo.

Perišić poručio Šukeru: 'Birajte bolje protivnike'

- Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje - rekao je Perišić pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan - rekao je Perišić.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra protiv Meksika u Los Angelesu 27. svibnja. Na toj prijateljskoj izbornik Ante Čačić neće moći računati niti na jednog igrača iz 'udarnih' 22, a mora ih povesti 30!

Kome treba Meksiko u svibnju?

Tu bi mogli zaigrati sa selekcijom poput one sa China kupa iz siječnja gdje smo završili - posljednji! Ako ne i slabijom...

I dok će se izbornik Čačić naći na velikim mukama kako uopće složiti sastav, ruke će zadovoljno trljati predsjednik Saveza Davor Šuker.

'Biznis' putovanje u SAD-a ne gura nogomet u prvi plan, nego zaradu. 

Domagoj Vida također nije skrivao razočaranje raspletom u Estoniji.

- Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog - rekao je Domagoj Vida, pa dodao:

- Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu