Obavijesti

Sport

Komentari 80

Dvije grede i Šemper u zadnjoj sekundi spasili Dinamo u Kupu

Dvije grede i Šemper u zadnjoj sekundi spasili Dinamo u Kupu
13

I BELUPO PROŠAO Dinamo je pobijedio Bjelovar 2-1 u osmini finala Kupa. Domaći su kod 1-0 promašili zicer i pogodili dvije prečke. Bjelovar je u zadnjim sekundama imao šansu za 2-2...

VIDEO

Dinamo i Slaven Belupo prošli su u četvrtfinale Kupa. Belupo je slavio kod Novigrada 1-0, a Dinamo je u četvrtfinale Kupa prošao u neuvjerljivoj predstavi kod Bjelovara u kojoj je strepio doslovno do zadnje sekunde. 

Hrvatski prvak slavio je 2-1 golovima Šituma i Ćorića, ali domaći su pogodili dvije prečke i imali su zicer. I to sve u trenucima kad je Dinamo vodio samo 1-0 golom Šituma iz 14. minute. Domaći su zabili Dinamu deset minuta prije kraja, a u posljednjim sekundama utakmice Rajić je išao sam na Šempera koji mu je obranio i spriječio senzaciju.

Šitum probio domaći bunker

Petev je izveo šareni sastav u Bjelovaru. Šemper je bio na golu, Stojanović, Soldo, Perić i Schildenfeld bili su u zadnjoj liniji, Jonas, Knežević, Šitum, Ćorić i Fiolić su bili u vezi, a naprijed je igrao Hodžić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šitum je sjajno pronašao Ćorića već u sedmoj minuti, ali domaći golman Gavranović još bolje brani. Nepunu minutu kasnije golman Bjelovara opet je brži od Ćorića, a domaći u tim trenucima jedva da su izlazili iz šesnaesterca.

Dinamo je poveo uz dosta sreće. Šitum je primio loptu na lijevoj strani, ušao u sredinu i pogodio za vodstvo. Lopta se odbila od bloka domaćeg igrača i prebacila je golmana Gavranovića koji je izašao kako bi skratio kut.

Prečka se još trese

Dinamo je pritisnuo, ali i Bjelovar je pokazao da nije bezveze u osmini finala.

Orač je silovito potegnuo s više od 30 metara, Šemper nije mogao ništa, ali prečka je bila na Dinamovoj strani. Da je ovo ušlo, bio bi to jedan od najljepših golova ove sezone, ne samo u Kupu.

Kao da to nije bila dovoljna opomena za dinamovce.  Bjelovar je na početku drugog poluvremena složio sjajnu akciju. Dinamova obrana ispala je smiješna, Šiprak je ostao sam na drugoj stativi, ali malo je oklijevao i netko od Dinamovih stopera odbio je loptu u korner.

Ćorićeva majstorija

Dinamo je zabio drugi gol 20 minuta prije kraja utakmice. Ćorić je primio loptu u šesnaestercu, jednom ju je zarolao i majstorski pogodio u rašlje. 

Ali nije tu bio kraj.

Bjelovar je već u drugom napadu pogodio prečku! Opet je loše bio postavljen Šemper, išlo je to po sredini gola, ali mladi Dinamov golman nije mogao do lopte. No imao je sreće jer je okvir gola opet bio na njegovoj strani. 

Drama u zadnjim sekundama

Bjelovar je nakon dvije prečke zabio Dinamu i to nakon jako loše reakcije Šempera. Domaćin je izveo slobodnjak, Šemper je samo odbio loptu do Jakovića koji je smanjio na 2-1 deset minuta prije kraja.

Prava drama u zadnjim sekundama. Bjelovar ide u kontru, Marijo Rajić sam na Šempera, ali mladi Dinamov golman iskupio se za loše reakcije i sjajno se postavio te spriječio senzaciju u Kupu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida