Obavijesti

Sport

Komentari 89

Petko: Okršaj protiv Cristiana Ronalda? Ma ništa osobno...

Petko: Okršaj protiv Cristiana Ronalda? Ma ništa osobno...
1

Bruno će za mjesec i pol zaigrati protiv Portugala, a mogao bi i protiv suigrača iz Dinama, Marija Gavranovića i Francoisa Moubandjea. "Vatreni" igraju na nakom turniru u Kataru

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija prve utakmice u 2020. godini igrat će protiv Švicarske (26. ožujka) i Portugala (30. ožujka) na pripremnom turniru za Euro u Dohi. A među glavnim uzdanicama "vatrenih" bit će Bruno Petković, napadač Dinama.

Pokretanje videa...

00:55

- Ma ne, na utakmicu protiv Portugala ne gledam kao na neki osobni dvoboj mene i Cristiana Ronalda, to je ekipna utakmica kao i svaka druga. Cilj nam se što bolje pripremiti za taj turnir, ali tu ni rezultat nije presudan. Važno je da uđemo u pozitivan ritam prije Europskog prvenstva, a u svakom slučaju je bolje da igramo protiv teških suparnika - kaže Bruno Petković, pa nastavlja:

- Samo ćemo se na taj način uspješno spremiti za ljetne izazove, pa ako i bude ikakvih problema, uočit ćemo ih na vrijeme i sanirati do Europskog prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Modrić na Ronalda: Hrvatska protiv Portugala i Švicarske
Modrić na Ronalda: Hrvatska protiv Portugala i Švicarske

Hrvatska će u Dohi, na stadionu Education City kapaciteta 45.350 mjesta zaigrati i protiv Švicarske, tamo bi vas mogao očekivati dvoboj protiv Marija Gavranovića i Francoisa Moubandjea. Hoće li to tih utakmica biti i kakvih međusobnih provokacija u Dinamovoj svlačionici?

- Haha, ma sumnjam. Sve će proći u duhu fair-playa, ipak je to samo prijateljska utakmica. Sigurno da mi je drago što ću ih sresti za malo više od mjesec dana, bit će to jako zanimljivi obračuni.

Kakvo je stanje kod vas, uhvatite li se ponekad u razmišljanjima o Euru prije spavanja?

- A sigurno da mi padne na pamet, ipak će to biti prvo veliko natjecanje u mojoj karijeri. S velikim nestrpljenjem iščekujem Europsko prvenstvo, ali preda mnom je period od četiri mjeseca u kojem se moram maksimalno pripremiti. Poboljšati neke stvari u svojoj igri, još napredovati, pa biti potpuno spreman za to veliko natjecanje - završio je Petković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...