Obavijesti

Sport

Komentari 35

Pivarić nakon polusezone iz snova: Prečka me sada izdala

Pivarić nakon polusezone iz snova: Prečka me sada izdala
1

Dinamo je uveo u Ligu prvaka, srušio je Arsenal i dobio poziv za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Lijevi bek "modrih" Josip Pivarić igra sezonu iz snova...

VIDEO

Nekoliko trenutaka prije no što sam primio loptu, kroz glavu mi je prošlo: ‘To je to. Gol. Nema šanse da nije’. Opalio sam u uvjerenju da je gol, no ona je stala na prečki.

Tako je Josip Pivarić opisao trenutak protiv Bayerna u kojemu mu je lopta, umjesto u golu, završila na prečki.

- E, sad, ako vratite film nekoliko mjeseci unazad, prečka mi je bila saveznik. Protiv Skënderbeua je ušla od prečke, protiv Bayerna me izdala.

Već na ulasku na teren na Josipu se vidi da puca od samopouzdanja. Lopte odlaze tamo gdje želi, protiv Olympiakosa je u “trepavicu” pogodio Hodžića, a na treningu će vas sa 70 metara pogoditi u - oko.

- Nije uvijek tako bilo. Bio sam prisiljen dokazivati se sebi, drugima. Bilo je teških trenutaka, nisam bio nikad ovako pun samopouzdanja. Nekad me bilo strah dodati loptu na dva metra.

Pivarić je igrao Ligu prvaka i kad je Dinamo bio “kanta za napucavanje”, kad su “modri” gubili utakmice, a da nisu ni izašli na teren i bili predmet ismijavanja.

Gol Skënderbeuu kao najtraži trenutak

- Tek sad vidim koliko smo tad bili bezopasni. Ovo je potpuno druga priča. Nažalost, nitko neće pamtiti igru iz ovogodišnje Lige prvaka. Piše se da imamo pet poraza, a svi će zaboraviti kako smo do njih došli. Pa, ljudi moji, mi smo protiv Olympiakosa trebali uzeti minimalno četiri boda. Ej, minimalno. A koliko smo uzeli? Nula. Pokazali smo i dokazali da smo bolja momčad, ali što vrijedi? U Maksimiru smo ih nadigrali, nije ih bilo nigdje, u Pireju smo vodili i kontrolirali utakmicu. Šteta, za tim ću najviše žaliti - rekao je Pivarić.

No, dobro, bilo je i lijepih trenutaka...

- Kako ne?! Gol Skënderbeuu možda mi je najimpresivniji trenutak. Znam, ne zabija se Arsenalu svaki dan, ali meni je taj ulazak u Ligu prvaka, osjećaj da smo među najboljima, ipak bio najdraži u ovosezonskoj Lige pravaka.

Nećak Gabrijel voli nogomet i Bayern

Nema puno igrača koji će dres Philippa Lahma nekome darovati. No Josip je velika srca. Lahmovim dresom razveselio je 11-godišnjeg nećaka.

- Zove se Gabrijel, obožava nogomet i Bayern - kratko je rekao Josip.

Gabrijel trenira u otvorenoj školi Dinama i uz koji savjet strica možda će i on zaigrati u Ligi prvaka. Ili dogurati do reprezentacije, kao Josip.

- Ovo mi je zaista sezona iz snova - kaže Josip.

‘Ne znam zašto smo bili loši’

- Ni danas ne mogu objasniti zašto smo prethodnih godina bili tako izgubljeni u Ligi prvaka. Kao da nije ista momčad - zaključio je Pivarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka