Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Pjanić? Mekan k'o mozzarella, a Juventus zasićen i ispuhan'

'Pjanić? Mekan k'o mozzarella, a Juventus zasićen i ispuhan'
1

Čovjek koji je na vrh Juventusove hijerarhije zasjeo taman prije eksplozije zvane Calciopoli žestoko je iskritizirao BiH veznjaka Pjanića, šefa struke Sarrija i zapravo kompletnu momčad i struku

VIDEO

Dva poraza u tri utakmice dovoljna su da oko Juventusa krene 'frka'. Utoliko veća jer najvažniji čovjek, Cristiano Ronaldo, svoj posao radi savršeno (golovi u deset uzastopnih utakmica!), ali Inter je dohvatio Staru damu, Lazio je na bod i... Svatko ima nešto za reći.

Pokretanje videa...

00:36

Giovanni Cobolli Gigli nije baš svatko. Čovjek je tri godine bio - predsjednik Juventusa. Istina, dopalo ga je da na klupski vrh zasjedne baš prije nego je eksplodirala afera sa nogometnim kriminalom u Juventusovoj režiji, ozloglašeni 'Calciopoli'. 

Uz njega su tada vladali Jean-Claude Blanc kao generalni i Alessio Secco kao sportski direktor. Teška vremena, udaranje temelja na kojem je stvorena buduća dominacija Juventusa u Serie A.

International Champions Cup - Juventus v Tottenham Hotspur

No... Danas Juventus nije prvak 'već oko Božića'. Sredina veljače je, a dva su kluba uz Staru damu (koja se, naravno, već tradicionalno posebno boji Intera) pa je Cobolli Gigli nakon poraza od Jurićeve Verone rekao svoje u eter za Radio Sportiva: 

- Maurizio Sarri je trener kojeg nikad nisam nešto posebno poštivao, ali neću širiti tu temu. Ne bi bilo ljudski udarati nekoga tko već leži na podu. Neću cipelariti. Ali momčad... - pričao je Cobolli Gigli. 

- Pogledajte Miralema Pjanića. Svi ga hvale, a taj dečko koji bi trebao biti kreator Juventusove igre, pa on je mekan k'o mozzarella. Svi hvala i Dybalu, a direktor Paratici ga je cijelo ljeto pokušavao prodati?! Tu nešto jako ne valja.

Serie A - Frosinone v Juventus

Cobolli Gigli se uhvatio i psihologije: 

- Ma lako je moguće da su igrači zasićeni pobjedama u prvenstvu i puni frustracija jer nikako da osvoje Ligu prvaka. Ali i ako su ispuhani onda s njima treba poraditi na psihološkom čvrstoći. Previše je Juventus investirao da sad ispadne: 'a što ćeš, zasitili se ljudi'! 

I za zaključak: 

- Čisto nogometno, problem je u lošoj igri veznog reda koji djeluje umorno i premekano. Mislim da Juventus ima veliki problem, a da momčad i struku može podići samo Andrea Agnelli ako zagrmi na njih - rekao je bivši Juventusov presidente, Giovanni Cobolli Gigli.

Dok su imali Marija Mandžukića na terenu, a Maxa Allegrija na klupi nikome na pamet nije padalo reći da su mekani...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu