Obavijesti

Sport

Komentari 57

Pogledajte svađu sudaca i izraz lica Jovića kad je priznao gol...

Pogledajte svađu sudaca i izraz lica Jovića kad je priznao gol...
1

Rijekin gol Istri glavni je sudac Fran Jović poništio na asistenciju pomoćnika da bi, nakon konzultacija isti taj pomoćnik rekao Joviću da je ipak gol. Ovaj je u nevjerici pokazao na centar i priznao gol

VIDEO

Korner za Rijeku, kratko dodavanje za Ristovskog, centaršut prema Bezjaku koji loptu prebacuje za Gorgona i gol! Rijeka vodi. Ali ne, pomoćni sudac podigao je zastavicu!

Čini se zbog zaleđa Bezjaka. Pregledali smo snimku nekoliko puta i stvarno je teško procijeniti je li Bezjak bio u zaleđu. Ako pogledamo udaljenost igrača Rijeka i igrača Istre od gol linije, čini nam se da su u ravnini te da je situacija čista.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

No ono što se dogodilo nakon tog poništenog gola nije posve jasno. Fran Jović poništio je gol na asistenciju pomoćnika. Potom je došao do njega i nakon kratkih konzultacija pokazao je na centar. Priznao je gol Rijeke!

 

TKO ĆE BITI PRVAK?
DINAMO
RIJEKA
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Ali to je napravio nakon što mu je pomoćnik nešto rekao i rukom pokazao prema centru. Jović je, vidno uzrujan, pomalo u nevjerici, pokazao na centar.

Drugo mu nije preostalo.

Uostalom, on ne može nikako vidjeti je li bilo zaleđe, to može samo pomoćnik za kojeg nismo sigurni što je vidio i zašto je prvi put digao zastavicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu