Obavijesti

Sport

Komentari 33

Pola momčadi je tu, a danas tražimo naj srednjeg vanjskog

Pola momčadi je tu, a danas tražimo naj srednjeg vanjskog
1

Posljednjih tjedan dana uz vašu pomoć sastavljamo ultimativnu momčad hrvatske rukometne reprezentacije. Na golu je Vlado Šola, krila su Mirza Džomba i Patrik Ćavar, a pivot je Renato Sulić. Danas - srednji vanjski

VIDEO

Vas preko deset tisuća već je sudjelovalo u našoj velikoj anketi gdje tražimo najbolju momčad  Kauboja svih vremena. Danas od vas tražimo da među ovim genijalcima odaberete najboljega.

Goran Perkovac

Rukometni ugled Perkovac je gradio u Švicarskoj gdje s 2637 golova u 359 utakmica drži rekord najboljeg strijelca u povijesti lige. S Jugoslavijom ima broncu iz Seoula, a s Hrvatskom olimpijsko zlato iz Atalante. Također je i dvostruki osvajač Mediteranskih igara s Hrvatskom. U pohodu na zlato u Atalanti sudjelovao sa 16 golova. Neko vrijeme bio je kapetan naše reprezentacije.

Slavko Goluža

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao igrač osvajao je medalje s reprezentacijom, a onda je kao trener nastavio s tom tradicijom. S reprezentacijom je od prvog dana, a čak tri puta se kitio s olimpijskim medaljama. Dvaput zlatnom, a onda 2012. kao izbornik brončanom. Proglašen je našim najboljim rukometašem za 2001. godinu, a jedino zlato koje mu nedostaje je ono s Europskih prvenstava. S rukometnim klubom Zagreb je dvaput bio prvak Europe. Možda i najbolju partiju za reprezentaciju odigrao je u polufinalu SP-a 2003. kad je u produžecima razbio Španjolce. 

Ivano Balić

Po mnogima je upravo on najveći rukometaš svih vremena. Za najboljeg na svijetu je proglašen dvaput - 2003. i 2006. godine. Nevjerojatnih sedam puta biran je u najbolju momčad prvenstva, a s Hrvatskom ima osam medalja s velikih natjecanja. Prema anketi službene stranice IHF-a odnio je naslov najboljeg svih vremena ispred Nikole Karabatića i Talanta Dujšebajeva. 

Domagoj Duvnjak

Posljednji u nizu naših velikih rukometaša na ovoj poziciji. Dule je predvodnik nove generacije, a za Hrvatsku u Francuskoj igra pod ozljedom. Još čeka svoje prvo zlato s Hrvatskom na velikom natjecanju, a svi se potajno nadamo kako će ono doći u nedjelju. Za najboljeg rukometaša svijeta proglašen je 2013. godine, kad je s Hrvatskom briljirao na SP-u u Španjolskoj. Između 2011. i 2016. čak je četiri puta proglašen najboljim hrvatskim rukometašem.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu