Obavijesti

Sport

Komentari 6

Polomljeni velemajstor Curry: Hvala na brizi, vraćam se brzo!

Polomljeni velemajstor Curry: Hvala na brizi, vraćam se brzo!
3

Curryju je na zapešće pao 118 kilograma teški centar Aron Baynes, ali jedan od najboljih šutera svih vremena javlja da se brzo vraća na parkete. Supruga Ayesha u to nije baš uvjerena

VIDEO

Trostruki NBA prvak i čovjek dva puta proglašen najboljim košarkašem svijeta, Steph Curry (31), oporavlja se od teške ozljede koja mu se dogodila na utakmici sa Phoenix Sunsima našeg Darija Šarića (25).

Pokretanje videa...

00:15

Curryju je na ruku pao dosta konkretnih 118 kilograma teški centar Sunsa Aron Baynes i sam način ozljede te bolna Curryjeva grimasa sugerirali su lom ruke i dugotrajni oporavak.

Međutim, velemajstor Steph na Instagramu je navijače Sunsa umirio objavom u kojoj ne spominje nikakvu operaciju ni duže izbivanje s parketa nego poručuje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hvala vam na ljubavi, porukama i podršci... Vraćam se: brzo!

Neslužbene procjene o trajanju oporavka variraju od 'tri tjedna do tri mjeseca', a još nije ni poznato hoće li jedna od najboljih desnica u povijesti košarke morati na operaciju.

Gadna ozljeda: Curry je slomio ruku, protivnik mu je zdrobio!
Gadna ozljeda: Curry je slomio ruku, protivnik mu je zdrobio!

Curryjeva supruga Ayesha malo je zagonetnija od supruga pa je parafrazirala poznati citat centra Sixersa Joela Embiida i poručila: "Vjerujte procesu" čime sugerira duže trajanje suprugovog liječenja.

Kako god bilo, GSW još od prošle sezone prati žešći peh. Ozljeđivali su im se Cousins, Durant i Thompson (prva dvojica više nisu Warriorsi), a sada je stradao i najbolji Golden Stateov igrač.

Jedno je sigurno: nakon pustih godina u Golden Stateu ni ne pomišljaju o borbi za titulu. Vrijeme je za neke druge momčadi, prije svih - LA Clipperse našeg Ivice Zupca (22).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...