Obavijesti

Sport

Komentari 20

Posao iz snova: Odigrao dvije utakmice, a zaradio šest mil. €

Posao iz snova: Odigrao dvije utakmice, a zaradio šest mil. €
1

degaard će za 10 dana napuniti 18 godina, prije nekoliko dana odigrao je tek svoju drugu utakmicu za 'los blancose', a Football Leaks je upravo objavio kako je dosad zaradio nevjerojatnih - šest milijuna eura!

VIDEO

Martin Odegaard u Real Madrid početkom prošle godine doveden je kao 'čudo od djeteta'. Za njegove usluge borili su se gotovo si europski velikani, no norveški je 'wunderkind', odnosno otac u njegovo ime s obzirom da je bio maloljetan, potpisao ugovor s madridskim klubom.

Odegaard će za 10 dana napuniti 18 godina, prije nekoliko dana odigrao je tek svoju drugu utakmicu za 'los blancose', a Football Leaks je upravo objavio kako je dosad zaradio nevjerojatnih - šest milijuna eura!

Nedavno je upravo Martinov otac rekao kako je njegov sin nezadovoljan što ne može dobiti više prilika u prvoj momčadi, no čini se kako cijela obitelj strpljivo čeka svoju priliku između ostaloga i zbog silnih milijuna koje zarađuje.

Debitirao je 23. svibnja 2015. u posljednjoj utakmici sezone (Real - Getafe 7-3) u kojoj je u 58. minuti ušao umjesto Ronalda, a drugi nastup upisao je 30. studenog 2016. u uzvratnoj utakmici Kupa kralja (Real - Cultural Leonesa 6:1) gdje je odigrao cijelu utakmicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića