Obavijesti

Sport

Komentari 2

Cirkus u HKS-u: Koji je uopće pravi sustav natjecanja lige?!

Cirkus u HKS-u: Koji je uopće pravi sustav natjecanja lige?!
1

"Povjerenik natjecanja se, prije svega, ispričava Predsjedniku i članovima Upravnog odbora HKS-a jer ih je njegova nenamjerna pogreška dovela u vezu s odlukom o kojoj nisu raspravljali", javlja HKS

VIDEO

Hrvatski putnici u košarkašku ABA ligu i dalje će se birati prema ljestvici na kraju osnovnog dijela sezone A-1 lige, a ne prema doigravanju, kako je povjerenik natjecanja Dražen Jendriš greškom (?!) unio u promjene propozicija donesene na sjednici Hrvatskog košarkaškog saveza 27. prosinca, obavijestilo je krovno hrvatsko košarkaško tijelo.

Promjene propozicija tako se odnose samo na igranje stranaca i registracijski pravilnik lige. Ovakav rasplet događaja ne ide na ruku Zadru i Ciboni koji nakon nepune polovice prvenstva drže sedmo odnosno osmo mjesto i mogli bi izgubiti poziciju u regionalnoj ligi sljedeće sezone.

Priopćenje HKS-a prenosimo u cijelosti:

Vezano uz medijske napise oko promjena Propozicija natjecanja Državnog prvenstva RH za klubove A-1 muške košarkaške lige, željeli bismo Vas obavijestiti sljedeće:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  1. Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza je na svojoj 5. sjednici održanoj elektronskim putem 27.12.2016.g. donio Izmjene Propozicija natjecanja A-1 muške lige. Izmjene se odnose isključivo na Članak 33. u koji su uvedene četiri nove točke, 33.9 do 33.12. Te izmjene su vezane uz Odluku o igranju stranih igrača, usvojenu na istoj sjednici, a koja je donesena na zahtjev Sportske inspekcije i može se pronaći OVDJE. Također su, na zahtjev Sportske inspekcije, usvojene Izmjene i dopune Registracijskog pravilnika u kojem se mijenjalo cijelo Poglavlje XIII. a koji se također može pronaći OVDJE.
  2. Povjerenik natjecanja, g. Jendriš, koji je zadužen za objavu pročišćenog teksta Propozicija na službenoj stranici HKS-a, greškom je upisao usvojene izmjene Članka 33. u krivu, radnu verziju prijedloga Propozicija koju priprema za sljedeću sezonu te je tako došlo do objave pogrešnog materijala. Pročišćeni tekst Propozicija možete pronaći OVDJE.
  3. Povjerenik natjecanja se, prije svega, ispričava Predsjedniku i članovima Upravnog odbora HKS-a jer ih je njegova nenamjerna pogreška dovela u vezu s odlukom o kojoj nisu ni raspravljali niti je usvajali te je spreman dati Upravnom odboru svoj mandat na raspolaganje.
  4. Povjerenik se također ispričava klubovima i javnosti na svojoj pogrešci.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka