Obavijesti

Sport

Pratite 32. kolo Bundeslige uživo na Eurosportu 2

Pratite 32. kolo Bundeslige uživo na Eurosportu 2
1

Bayern bi ovog vikenda mogao osvojiti naslov

S još samo tri kola do kraja, razlika između prve dvije momčadi, Bayern Münchena i Borussije Dortmund je 7 bodova. Ukoliko Bayern u subotu na domaćem terenu pobijedi Borussiju Mönchengladbach, naslov bi mogao ići u Allianz Arenu. Zapravo, Bayernu treba samo jedna pobjeda u preostala tri kola kako bi osvojio četvrti naslov u nizu te 26. u povijesti kluba.

Ako Guardiolina momčad osigura barem jednu pobjedu u sljedeća tri kola, Dortmund će zasigurno zauzeti drugo mjesto.  U 32. kolu, Wolfsburg koji je na 10. mjestu  putuje prema Signal – Iduna – Parku. Tim Dietera Heckinga nije u zavidnoj formi, od pobjede na Borussijom Mönchengladbach rezultatom 2-1 nije dobio niti jednu utakmicu u posljednja dva mjeseca.

Najzanimljiviji susret vjerojatno će biti Bayer Leverkusen – Hertha Berlin. Treća i četvrta momčad na tablici odigrat će utakmicu koja bi mogla ponovno započeti borbu za posljednje mjesto na postolju koje ujedno garantira ulazak u skupinu Lige prvaka. Leverkusen, momčad Daria Kresića i Tina Jedvaja, u odličnoj je formi za razliku od Berlina. Hertha nije osvojila utakmicu u posljednja četiri kola, od 19. ožujka kada je slavila nad Ingolstadtom 2-1. Ako pobjeda ode gostujućima u utakmici, razlika će se smanjiti na samo tri boda te će se Hertha možda moći nadati čudu i na tablici prestići Bayer Leverkusen.

Nakon što je postigao gol u gostujućem susretu protiv Borrusije Monchengladbach te je utakmica završila 3-1 za domaće, Andrej Kramarić će vrlo vjerojatno opet zaigrati za Hoffenheim ovog vikenda. Kramarić je bio strijelac pet puta ove sezone, a nada se nastavku dobre forme i golu protiv Ingolstadta u subotu na domaćem terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posljednja utakmica 32. kola zakazana je za ponedjeljak, a protiv ispadanja se bore Werder Bremen i Stuttgart. Werderov Mateo Pavlović će nažalost vjerojatno propustiti priliku za debitiranje u ovoj sezoni Bundeslige.

32. kolo Bundeslige – UŽIVO na Eurosportu 2

  • FC Augsburg - FC Koln, petak u 20:00
  • Bayern München - Borussia Mönchengladbach, subota u 15:30
  • Bayer Leverkusen - Hertha Berlin, subota u 18:30
  • Werder Bremen - Stuttgart, ponedjeljak u 20:30

 

Pridružite nam se na Eurosport Hrvatska Facebook stranici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener