Obavijesti

Sport

Komentari 47

Od junaka i heroja do tragičara: Ivan Jurić dobio otkaz u Genoi

Od junaka i heroja do tragičara: Ivan Jurić dobio otkaz u Genoi
1

Razlog je serija loših rezultata, ali prelomio je visoki poraz 5-0 od posljednje Pescare za vikend, momčadi koja se grčevito bori za ostanak i koja je u dva kola primila 11 golova.

VIDEO

Hrvatski trener Ivan Jurić dobio je otkaz u Genoi! Stručnjak na klupi 'grifona' prije samo par mjeseci bio je 'čudo od trenera', talijanski novinari pisali su hvalospjeve na račun njegove igre s tri stopera u zadnjoj liniji... Samo 2-3 mjeseca kasnije, Jurić je dobio otkaz.

Razlog je serija loših rezultata, ali prelomio je visoki poraz 5-0 od posljednje Pescare za vikend, momčadi koja se grčevito bori za ostanak i koja je u dva kola primila 11 golova. Massimo Oddo dobio je otkaz, a klupu je preuzeo veliki Zdenek Zeman. Navijači Geone su bili bijesni nakon utakmice i napali su klupski autobus.

Jurić je odlično krenuo u sezonu i nako nekoliko kola njegova Genoa bila je jedna od rijetkih momčadi Lige petice bez poraza kod kuće. Igrali su sjajan obrambeni nogomet, pobijedili su Milan 3-0 i Juventus 3-1, ali onda je u zimskom prijelaznom roku priča bila gotova.

Prodali su dva standardna prvotimca - Pavolettija Napoliju i Rincona Juventusu, Lucas Ocampos je otišao u Milan, a nisu doveli nikoga. Genoa je bez pobjede od prosinca, a u zadnjih devet utakmica osvojila je dva boda i ispala u kupu. U nedjelju malo prije ponoći došla je službena objava - Jurić više nije trener. Genou će preuzeti Andrea Mandorlini, talijanski stručnjak koji je vodio niz talijanskih 'manjih' klubova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića