Obavijesti

Sport

Komentari 0

Promovirajmo sport i zdravi način života uz Hakl na Taksiju

Promovirajmo sport i zdravi način života uz Hakl na Taksiju
2

27. svibnja ne propustite košarkaški hakl turnir na otvorenom 3. Hakl na Taksiju 2017 pod organizacijom Sportsko rekreativne Udruge Hakl na Taksiju.

S obzirom na izniman uspjeh 1. i 2. turnira na kojem je sudjelovalo 30 amaterskih ekipa iz cijele Hrvatske te preko 1.000 posjetitelja, Sportsko rekreativna Udruga Hakl na Taksiju nastavlja dalje. 

3. Hakl na Taksiju održati će se 27.05.2017. u Zagrebu u Gajnicama (košarkaško igralište kod Taksi stajališta). Na turniru će sudjelovati 32 ekipe iz 3 države te se s obzirom na pozitivna iskustva s prethodnog turnira očekuje blizu 1000 posjetitelja.

Cilj turnira je promocija sporta i općenito zdravog načina života, a posebice košarke što je i primarni cilj Sportsko Rekreativne Udruge Hakl na Taksiju.

Ove godine u suradnji sa udrugom Down Sindrom Zagreb prodavat će se majice s logom Hakl na Taksiju, a sav prilog ide spomenutoj udruzi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na turniru možete očekivati promotivne cijene pića i hrane tako da možete doći na cjelodnevno druženje u Gajnice. Turnir počinje u 13h, a finale je predviđeno za 21h pod svjetlima reflektora. Osim hakla, bit će i natjecanje u tricama i zakucavanju. Za natjecanje u tricama se može prijaviti bilo tko uz simboličnu kotizaciju od 10kn.

Sudionike očekuju bogate nagrade! Ukupan nagradni fond je 10 000kn uključujući i novčane te robne nagrade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu