Obavijesti

Sport

Komentari 120

Ništa od medalje: Vaterpolisti nisu mogli protiv Mađarske...

Ništa od medalje: Vaterpolisti nisu mogli protiv Mađarske...
1

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u četvrtfinalu vaterpolskog Europskog prvenstva od Mađarske. Mađari su u Beogradu pobijedili s 8-5.

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije uspjela pobijediti reprezentaciju Mađarske i plasirati se u polufinale vaterpolskog EP-a u Srbiji. Izabranici Ivice Tucka su izgubili 8-5 u beogradskoj Kombank Areni i po treći put zaredom propustili zaigrati u polufinalu EP-a. S druge strane, Mađarska je 12. put zaredom ušla u polufinale Europskog prvenstva.

Mađari su poveli, Mađari nisu ispustili prednost ni u jednom trenutku i Mađari su pobijedili. To bi bio sažetak utakmice u jednoj rečenici nakon nesretne predstave naših vaterpolista. Nesretne jer da je bilo malo sreće, ušlo bi sve što je spriječio okvir Mađarskog gola. No unatoč svemu, moramo priznati da je Mađarska bila bolji protivnik.

Bolje su koristili svoje napade, a Denes Andor Varga pokazao je zašto je najbolji mađarski igrač. Zabio je tri gola, a na golu je briljirao Viktor Nagy. Mađarski golman obranio je čak 13 od ukupno 18 udaraca 'barakuda' uz 72,2 posto uspješnih obrana.

Nastavio se tako loš niz Hrvatske protiv Mađarske na Europskim prvenstvima: Hrvatska je upisala 10. poraz u 12 utakmica.

Najbolji u redovima naše reprezentacije bio je Ante Vukičević s dva gola. Sukno, Šetka, Bušlje i Burić ostali su bez gola premda su zajedno pucali osam puta. Kako pobijediti ozbiljnu reprezentaciju kao što je Mađarska kad najbolji igrači ne mogu zabiti gol? Maro Joković ostao je na jednom golu.

Kao šećer na kraju bio je Sandro Sukno koji je dvije minute prije kraja, zbog udaranja protivničkog igrača, dobio isključenje do kraja utakmice.

Mađarska tako u polufinalu ide na reprezentaciju Crne Gore, koja je slavila protiv Italije 10-7, a Hrvatsku nakon poraza očekuje razigravanje za plasman od petog do osmog mjesta. Drugo polufinale, ono između Grčke i Srbije na rasporedu je u srijedu, 20. siječnja dok će Mađarska igrati dan kasnije u 20.15 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani