Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prva pobjeda Vujovića na klupi Zagreba: Pao Jotićev Rabotnik

Prva pobjeda Vujovića na klupi Zagreba: Pao Jotićev Rabotnik
2

Bila je ovo jedna prava natjecateljska utakmica, a Lovro Jotić izrastao je u vrhunskog igrača. Imam osjećaj da s ovom pobjedom kreće jedno bolje razdoblje Zagreba, rekao je nakon svoje prve pobjede Veselin Vujović

VIDEO

Rukometaši Zagreba su napokon došli do pobjede. U utakmici 5. kola SEHA lige svladali su makedonske goste Eurofarm Rabotnik. U popularnoj 'dvojci' Doma sportova Zagrebaši su slavili s 24-23 i tako došli do prvog slavlja nakon pobjede nad  Metaloplastikom u prvome kolu.

Pokretanje videa...

00:11

Subotnji susret bolje su otvorili Zagrebaši, no gosti su u 7. minuti došli do vodstva 3-4 i vodstvo su čuvali do 15. minute kada kreće 'gol za gol'. Izjednačeno, kakva je bila i igra, otišlo se i na pauzu s rezultatom 11-11. Ujednačeno je izgledalo i drugo poluvrijeme. Tek je posljednji zvižduk označio olakšanje za domaću momčad koja je Rabotnik pobijedila s jednim golom prednosti 24-23. 

Zagreb: PPD Zagreb i Vardar susreli se u 6. kolu SEHA lige

Velika trojka

U redovima Zagreba najviše su se istaknuli kapetan Zlatko HorvatMarin Šipić i Luka Mrakovčić svaki s po četiri golova, dok su protivničke redove predvodili prošlogodišnji član PPD Zagreba Lovro Jotić i Vladimir Ostrouško, obojica s po pet golova.

- Žao mi je što se nastavila tradicija u kojoj Rabotnik gubi s jednim golom razlike - započeo je Vujović pa pohvalio hrvatskog igrača makedonskog kluba:

- Bila je ovo jedna prava natjecateljska utakmica, a Lovro Jotić izrastao je u vrhunskog igrača. Zadao nam je puno problema u kombinaciji s pivotom. Imam osjećaj da s ovom pobjedom kreće jedno bolje razdoblje Zagreba. Zaista su obje strane odigrale jednu jako dobru utakmicu, dali smo sve od sebe - naglasio je novo-stari trener Zagreba.

Našice: RK Nexe i Železničar Niš u 4. kolu SEHA Gazprom lige

Slijedi njemački prvak Flensburg

Luka Mrakovčić bio je jedan od najboljih igrača Zagreba i čini se da mu je ozljeda potpuno zacijelila.

- Jedva sam čekao vratiti se na teren nakon ozljede. Za nas je ovo bila jako bitna utakmica i pobjedu smo morali izvući pod svaku cijenu, što nakon niza od triju poraza nije bio nimalo lak zadatak - rekao je strijelac četiri gola iz redova "plinara".

Lovro Jotić, mladi hrvatski igrač, odigrao je prvu utakmicu protiv donedavnih suigrača.

- Lijepo je vratiti se u Zagreb, ali bilo je čudno igrati protiv bivših suigrača. Utakmica je zaista bila teška, Zagreb se borio uz odličnu 5-1 obranu, uspjeli su se probijati i vodili su većinu drugog poluvremena, ali mi smo se uspjeli držati do samoga kraja. Nakon pete izgubljene utakmice s jednim golom razlike ostaje žal što nismo na kraju mogli izvući neriješen rezultat ili čak pobjedu, ali okrećemo se Brestu gdje putujemo već sutra - zaključio je hrvatski talent.

Vujović: Htio sam braću Valčić za pomoćne, oba su me odbila
Vujović: Htio sam braću Valčić za pomoćne, oba su me odbila

Stevče Alušovski, trener Rabotnikaprokomentirao je niz poraza s jednim golom razlike.

- Izgleda da je nama ove sezone suđeno da utakmice gubimo s golom razlike jer ovo je peta takva u nizu. Ostaje nam raditi kako bismo napravili bolje rezultate u narednim utakmicama - kratko je rekao.

Dodajmo, "lavovi" putuju u Flensburg sljedeće kolo Lige prvaka. Susret protiv aktualnog njemačkog prvaka na rasporedu je u utorak9. listopada s početkom u 19 sati kada počinje i izravan prijenos na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening