Obavijesti

Sport

Komentari 30

Prvaci 'metlom' prošli u drugi krug, Celticsi i Jazz izjednačili

Prvaci 'metlom' prošli u drugi krug, Celticsi i Jazz izjednačili
1

Cleveland je pobjedom 106-102 izbacio Indianu sa čistih 4-0 u prvom krugu doigravanja, Boston je izjednačio na 2-2, kao i Utah, a Houston je poveo protiv Oklahome 3-1

VIDEO

Aktualni NBA prvaci Cleveland Cavaliersi izborili su plasman u polufinale Istoka nakon što su pobijedili Indiana Pacerse 106-102 i seriju zaključili rezultatom 4-0.

Indiana je još jednom bila blizu pobjede, dvije i pol minute prije kraja susreta uspjela je izjednačiti na 100-100, a 1:23 prije kraja i povesti 102-100 nakon što je veći dio susreta bila u zaostatku.

Međutim, gosti su posljednjih 90 sekundi zabili šest koševa ne primivši niti jedan za pobjedu 106-102.

Cavse su do pobjede predvodili LeBron James sa 33 koša i 10 skokova, Kyrie Irving sa 28 koševa, te Deron Williams sa 14 koševa.

Kod Pacersa petorica igrač su upisala dvoznamenkasti broj koševa, a najefikasniji su bili Lance Stephenson sa 22 koša i šest skokova i Lylers Turner sa 20 koševa i 9 skokova.

Cleveland će u konferencijskom polufinalu igrati protiv pobjednika serije između Toronta i Milwaukea, trenutačni rezultat je 2-2.

Košarkaši Houstona kao gosti su svladali Oklahoma City sa 113-109 u četvrtoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja i poveli sa 3-1 u seriji na četiri pobjede.

Junak pobjede Rocketsa bio je 35-godišnji brazilski centar Nene koji je postigao 28 koševa bez promašaja iz igre (12/12) i imao 10 skokova. Po 18 koševa postigli su Eric Gordon i Lou Williams, a James Harden je imao lošu šutersku večer (5/16), ali je završio dvoboj sa 16 poena, sedam skokova i osam asistencija.

Russell Westbrook je još u prvom poluvremenu došao do "triple-double" učinka, ali nije uspio svoju momčad odvesti do pobjede. Dvoboj je završio sa 35 koševa, 14 skokova i 14 asistencija, ali je šutirao 10/28 iz igre. Centar Steven Adams je postigao 18 koševa, a Victor Oladipo 15 za Thunder koji je suočen s ispadanjem.

Peta utakmica na rasporedu je u noći s utorka na srijedu, a u njoj će Houston pred svojim navijačima tražiti plasman u konferencijsko polufinale.

Boston se vratio iz provalije u koju je upao nakon prve dvije domaće utakmice. U Chicago su otputovali s 0-2, a nakon dvije utakmice u domu Bullsa imaju 2-2. Noćas su pobijedili 104-95 uz 33 koša sjajno Isiaha Thomasa, 18 je zabio Green, 15 Horford...

Izjednačeno je i u dvobojima Jazza i Clippersa. Noćašnjom pobjedom 105-98 Utah je izjednačila na 2-2, a Clipperse su razbila tri igrača s klupe. Sjajan je bio Joe Johnson s 28 koševa, Hood je zabio 18, Favors 17...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu