Obavijesti

Sport

Komentari 42

Prvi poraz Bilića od Liverpoola, 'redsi' na korak do Lige prvaka

Prvi poraz Bilića od Liverpoola, 'redsi' na korak do Lige prvaka
1

Slaven Bilić na klupi West Hama pretrpio je prvi poraz od Liverpoola, i to u šestoj utakmici. "Redsi" su u Londonu bili vrlo dominantni i slavili su 4-0, što im širom otvara vrata Lige prvaka

VIDEO

Liverpool je u 37. kolu engleskog prvenstva slavio na gostovanju kod West Hama 4-0 te tako napravio veliki korak prema izravnom plasmanu u Ligu prvaka sljedeće sezone.

"Redsi" su već u 11. minuti mogli do vodstva, ali udarac Matipa zaustavio je okvir gola. Nastavila se dominacija gostiju, a do zasluženog vodstva stigli su u 35. minuti kada je Sturridge pobjegao obrani gostiju, zaobišao Adriána i zabio za 1-0.

U samoj završnici prvog poluvremena "čekićari" su mogli do izjednačenja, ali Ayew je iz blizine pogodio stativu, a novi pokušaj obranio mu je Simon Mignolet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liverpool je posao riješio u nastavku. Coutinho je u razmaku od pet minuta dvaput lijepo pogodio za 3-0, pri čemu je treći gol postignut u kontroverznim okolnostima zbog nedosuđenog faula za domaćine. Konačnih 4-0 u 76. minuti postavio je Origi.

Bio je to prvi poraz Slavena Bilića od Liverpoola na klupi West Hama u šestoj utakmici. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu.

"Redsi" Ligu prvaka mogu potvrditi za tjedan dana na Anfieldu pobjedom protiv Middlesbrougha, neovisno o drugim rezultatima.

Crystal Palace je s 4-0 dobio Hull te tako goste gurnuo u drugu ligu. Zabili su Zaha, Benteke, Milivojević i Van Aanholt. Uz Hull, u Championship će Middlesbrough i Sunderland.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener