Obavijesti

Sport

Komentari 41

PSG i Borussia bez navijača! Policija ne da na Park prinčeva

PSG i Borussia bez navijača! Policija ne da na Park prinčeva
2

PSG-u definitivno neće biti jednostavno prihvatiti takvu odluku, eventualan pritisak na Uefu teško će uroditi plodom jer će bez publike sutra igrati Valencia i Atalanta na Mestalli

VIDEO

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Borussije Dortmund igrat će se prema rasporedu u srijedu u 21 sat na Parku prinčeva, ali bez navijača!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Borussia Dortmund 00:19

Tako je potvrdila pariška policija uz objašnjenje koje je već itekako dobro znano - zbog opasnosti od koronavirusa. Ni u Francuskoj nije ugodna situacija oko te pošasti koja je nije načela samo ljude, već i sport. Zabilježeno je 1209 slučajeva, a 19 je osoba preminulo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U skladu s mjerama koje je u nedjelju navečer donijelo vijeće za obranu odlučili smo kako će se utakmica PSG - Borussia igrati bez gledatelja - stoji u službenom priopćenju.

PSG-u definitivno neće biti jednostavno prihvatiti takvu odluku, eventualan pritisak na Uefu teško će uroditi plodom jer će bez publike sutra igrati Valencia i Atalanta na Mestalli. I dok Valenciji vjerojatno ni navijači ne bi pomogli jer je u Milanu izgubila 1-4, Parižani moraju hvatati zaostatak 1-2 iz Dortmunda.

- Navijači i vlasnici sezonskih ulaznica uskoro će biti upoznati s načinom na koji ćemo im nadoknaditi troškove u ovom slučaju - objavio je PSG.

Champions League - Round of 16 First Leg - Borussia Dortmund v Paris St Germain

Čeka se što će se dogoditi u Barceloni jer je Katalonska vlada zatražila da se i utakmica Barcelone i Napolija 18. ožujka igra na praznom Camp Nouu jer ne dopušta masovna okupljanja, a pogotovo ne navijače iz koronom ugrožene Italije gdje će, u Milanu, Inter dočekati Getafe na praznoj Giuseppe Meazzi. Također, prazan će biti i Karaiskakis na kojem Olympiacosu dolazi Wolverhampton.

Nakon Serije A, gdje se igra bez publike, tim bi putem trebala i Bundesliga. Tenisači neće igrati Indian Wells, u košarci domaćini čak igraju i u drugim zemljama, otkazan je i ragbijaški turnir Šest nacija, a upitno je i što će biti s turnirom u Dohi krajem ožujka na kojem igra Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...