Obavijesti

Sport

Komentari 55

Pa je li to moguće?! Sad i Vida upitan? HNS: Optimistični smo

Pa je li to moguće?! Sad i Vida upitan? HNS: Optimistični smo
1

NEVJEROJATNO Ajde, da se ozlijedi jedan branič, pa čak i dva, ali da možda neće imati kompletnu obranu koja je igrala na Euru, e to Čačić nije mogao ni sanjati jer ozlijedio se i Domagoj Vida

VIDEO

Ma je li moguće? Nakon što su otpali Ćorluka i Vrsaljko, za susret protiv Ukrajine upitan je i Domagoj Vida! U ponedjeljak ujutro Domagoj Vida je na okupljanje došao s natečenom nogom! 

Naime, na susretu u petak, u kojem je Dinamo Kijev pobijedio Černomorec 2-1, a Vida, usput rečeno, bio ponajbolji te je asistirao za gol, dobio je nezgodan udarac. Nije to bio neki strašni, takvih ima na desetke, no jutro poslije stvari su se zakomplicirale i, kako saznajemo, radi se o hematomu na listu noge.

Vida nije "glumac", ne spada u one koji ne žele riskirati, koji igraju samo kad su potpuno zdravi. Ne, on je prije svega "ratnik", beskompromisni borac koji je za Hrvatsku uvijek želio igrati i "s jednom nogom".

Ovoga puta, njegov nastup je vrlo upitan. Naravno, alarmiran je naš cijeli liječnički tim, na čelu s doktorom Zoranom Bahtijarevićem, kako bi se Vidu osposobilo za utakmicu. 

Vida je propustio današnji trening, a HNS se nakon svega oglasio na službenoj stranici na Twitteru, nakon što je Vida obavio pregled magnetskom rezonancijom.

- Domagoj je obavio MR koji je pokazao očekivano stanje nakon zadobivenog udarca. Liječnička služba je optimistična oko njegovog nastupa u petak - objavio je HNS.

Mitrović i Lešković na Ukrajince?

Ako Vida neće moći, a o tome ne želimo ni razmišljati, Hrvatska će morati u jedan od najvažnijih dvoboja u ovim kvalifikacijama s drugom obrambenom postavom.

Desni bok će umjesto Vrsaljka vjerojatno zauzeti Tin Jedvaj, a stoperske pozicije preuzet će Matej Mitrović i Marko Lešković, dvojac koji se jako dobro poznaje, budući da su baš njih dvojica do ljeta prošle godine držali obranu Rijeke.

Prvi je danas u Bešiktašu, drugi u Dinamu, a nova suradnja, kao nekad u Rijeci, čeka ih u petak u dresu reprezentacije. Jedini "prvotimac" iz obrane koji je zdrav tako je ostao Josip Pivarić, a kako nema ni Ivana Strinića, kako se oprostio Darijo Srna, od obrane koja je bila vrlo dobra na Euru prošle godine, nije ostalo ništa.

Pojavile su se već i prve kombinacije koje uključuju upravo Srnu, koji bi se po tom scenariju vratio u reprezentaciju i pomogao dok Vrsaljko ne bude opet mogao. Puno realnija opcija je Dejan Lovren, koji nije na popisu jer se tek oporavlja od ozljede.

Odigrao je prošli tjedan 70 minuta za mladu momčad Liverpoola, a posljednji put za prvu momčad je nastupio posljednjeg dana siječnja. Dakle, gotovo dva mjeseca, ali sad bi Čačić mogao poslati poziv...

Nema u kadru ni Ivana Perišića, koji je protiv Islanda dobio crveni karton u sudačkoj nadoknadi, a sve to dobre su vijesti za ukrajinskog izbornika Andrija Ševčenka. I, istovremeno, noćna mora za njegovoga kolegu Antu Čačića.

Ostaje samo nadati se da je nevoljama kraja, da nas u sljedeća četiri dana ne čekaju nekakva nova iznenađenja ovakve vrste...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu