Obavijesti

Sport

Komentari 1

Račić: Savjete mi je dao i veliki GSP, u Areni ću osvetiti Pejića

Račić: Savjete mi je dao i veliki GSP, u Areni ću osvetiti Pejića
1

Puno poruka podrške dobivam čak i iz Poljske. Kvalitetniji sam od Stasiaka i svih boraca protiv kojih se borio i idem po taj KSW-ov pojas. Neću dozvoliti Stasiaku da opet utiša našu publiku, rekao je Antun Račić

VIDEO

Pred hrvatskim MMA borcem Antunom 'killerom' Račićem (29) izazov je karijere. U subotu ga u zagrebačkoj Areni čeka okršaj protiv poljskog borca Damiana Stasiaka (29) za pojas KSW-ove bantam kategorije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

KSW - Otvoreni trening 01:46

Račić je formu brusio u UFD Gymu kod Ivana Dijakovića i jedva čeka okršaj protiv bivšeg UFC-ovca Stasiaka.

- Uložio sam sve u ove pripreme, maksimalno sam motiviran. Stasiak je kvalitetan borac, ali vjerujem da sam puno bolje od njega i njegovih dosadašnjih protivnika - kazao nam je Dubrovčanin.

Zagreb: Pokazni trening MMA i predstavljanje boraca koji će nastupiti na KSW priredbi

Poljski borac već se borio u Areni prije tri godine. Pobijedio je tad našeg Filipa Pejića, a to je Račiću poseban motiv pred subotnji KSW 51.

- U zadnje vrijeme sam u dobrim odnosima s Filipom pa me taj njegov poraz baš motivirao. Želim ga osvetiti. Gledao sam njihovu borbu i neću mu dopustiti da opet utiša našu publiku - kaže Račić.

Stasiak je na omjeru 11-6, ali karijera mu je već nekoliko godina u silaznoj putanji.

- Nije se baš proslavio u UFC-u, ali, ruku na srce, imao je teške protivnike. Munhoz, Kelleger, Liu... Mislim da sam i ja uz bok tim dečkima, smatram se vrhom bantam kategorije pa mu ni protiv mene neće biti lako. Imam pet pobjeda u nizu, četiri u KSW-u. Srušio sam svakog borca kojeg su stavili pred mene i sad su doveli najboljeg poljskog borca - rekao je Antun pa nas malo i iznenadio sljedećom rečenicom:

- Moram vam kazati da puno poruka podrške pred taj meč dobivam čak i iz - Poljske. Naravno, puno poruka dobivam i iz Hrvatske, iz svog Dubrovnika. Žao mi je što svojima nisam mogao srediti kartu, ali takva su pravila. Ipak, mislim da će biti spektakularno, tko zna kad ćemo opet ovako nešto imati u svom dvorištu. Nadam se da će KSW biti zadovoljan i da će u Zagreb doći i dogodine. Meni stiže dvjestotinjak Dubrovčana. 

Zagreb: Pokazni trening MMA i predstavljanje boraca koji će nastupiti na KSW priredbi

Antun Račić samo je nastavio tradiciju sjajnih dubrovačkih MMA boraca. Bio je tu Maro Perak, a novi val predvode Ante Delija i Račić. Ipak, Antun je morao napustiti svoj grad i sreću potražiti u inozemstvu.

- Takva je bila situacija, nisam u Dubrovniku imao s kime kvalitetno trenirati. Nisam mogao pronaći sparing partnere u svojoj kategoriji, a i treneri me više nisu imali što naučiti. Zadnje tri godine sam u UFD Gymu u Dusseldorfu kod Ivana Dijakovića. 

Račić je u ovim pripremama napravio i korak dalje. U Londonu je naletio na legendarnog Firasa Zahabija, trenera još legendarnijeg borca Georgesa St. Pierrea (38).

- Zahabi me pozvao u Kanadu u Tristar Gym. Baš su me lijepo prihvatili. St. Pierre je izdvajao vrijeme samo da meni pomogne. Malo sam i 'rolao', radio s njim. Pravi je radnik, nije baš flegma kakvim ga mnogi vide - završio je Antun.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe