Obavijesti

Sport

Komentari 53

Rakitić plakao: Baš sam tužan, pa oduzeli su mi moju loptu...

Rakitić plakao: Baš sam tužan, pa oduzeli su mi moju loptu...
1

Poštujem i razumijem odluke trenera, uprave, koga god treba. Ali meni je 31. Nije mi 38. I vjerujem da sam u najboljim nogometnim godinama, rekao je Ivan Rakitić koji se bori za minutažu u Barceloni...

VIDEO

U jednog od igrača s najviše odigranih utakmica, do nogometaša koji je postao glavni radijator na klupi. To je sve prošao Ivan Rakitić u Barceloni u samo nekoliko mjeseci.

Pokretanje videa...

03:43

Trener Ernesto Valverde ga je obožavao i nije ga htio pustiti iz Blaugrane, a onda se sve odjednom promijenilo. Odjednom je pao u drugi plan i dobivao je minute na kapaljku. Ivan je patio iznutra, ali nije klonuo te je i dalje marljivo trenirao. No sada je u televizijskoj emisiji Universo Valdano otkrio kako se osjeća zbog male minutaže u katalonskoj momčadi.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid

- Znate kako se osjećam? Osjećam se kao moja mala kći kada joj netko oduzme igračku, tužno. E, tako se osjećam. Oduzeli su mi moju loptu - rekao je Raketa na početku emisije.

Bile to sudbonosno ljeto za njega, barem je tako ispalo. U Barcu je stigao Frenkie de Jong i mnogi španjolski mediji su pisali kako je Raketina era gotova. No Ivan se nije predavao. Smatrao je da će još većim i predanijim radom pokazati da zaslužuje mjesto u prvih 11, ali očito je bilo preteško boriti se protiv raznih struja koje kolaju Camp Nouom.

Tjerali su ga iz kluba, čak je i stigla ponuda od Juventusa, no gospodi iz Barcelone se to nije dopalo pa su Rakitića odlučili ostaviti na klupi.

- Poštujem i razumijem odluke trenera, uprave, koga god treba. Ali meni je 31. Nije mi 38. I vjerujem da sam u najboljim nogometnim godinama. Čovjek sam koji nema problema s iskazivanjem emocija. Kada treba zaplakati, plačem. Kada treba slaviti, slavim - rekao je Rakitić, a to je samo dio njegovog razgovora jer će 14. studenog izaći cijela emisija i imat ćemo priliku pogledati što je sve hrvatski reprezentativac imao za reći.

FC Barcelona Training

Rakitić je u ponedjeljak bio u Zagrebu, ali isti dan se vratio u Barcelonu kako bi zaliječio ozljedu Ahilove tetive koja ga muči u zadnje vrijeme zbog čega ga nećemo gledati u kvalifikacijama za Euro protiv Slovačke na Rujevici. 

Rakitić je u Barceloni ove sezone odigrao samo sedam utakmica, ali samo je jednu počeo u prvih 11. Nama, kao i njemu samome je nejasno kako je u samo nekoliko mjeseci uspio ispasti iz prve postave. Od jednog od najboljih i najkonstantnijih igrača postao je najveći grijač na katalonskoj klupi. Kada veliki Andres Iniesta kaže da ne bi pustio Raketu iz Barce, onda znate koliko je sati.

ATHLETIC DE BILBAO v FC BARCELONA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 1.

- Ja ne bih prodao Rakitića. Smatram da je veliki igrač. Ne znači da više nije sjajan igrač zato što ove sezone nije u glavnoj ulozi. Veličanstveno je što on godinama radio u klubu - rekao je Iniesta.

On je u sezoni 2017/2018 odigrao čak 70 utakmica što je bilo uvjerljivo najviše. Stručnjaci su se javljali kako je to prevelik broj utakmica i da to može utjecati na njegovo zdravlje. E pa Valverde se za to pobrinuo i Rakitića zakovao za - klupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica