Obavijesti

Sport

Komentari 62

Raketa: Luki sve najbolje, ali ne želim da Real Madrid pobjeđuje

Raketa: Luki sve najbolje, ali ne želim da Real Madrid pobjeđuje
5

Srce mi je jednim dijelom na drugoj strani. Neću slaviti ako zabijem gol, rekao je Barcelonin Ivan Rakitić uoči nedjeljnog finala Kupa kralja protiv Seville

VIDEO

Ivan Rakitić u nedjelju lovi novi trofej s Barcelonom. Neće mu biti lako. S druge strane je momčad od koje se oprostio u suzama i za koju je igrao tri sezone.

U dresu Seville podigao je i pehar Europske lige, isti onaj koji je njegova bivša momčad nedavno osvojila treći put u nizu. Ivan je gledao utakmicu i navijao za Sevillu. Kaže i kako je čestitao bivšim suigračima, ali u nedjelju neće imati milosti.

- Srce mi je jednim dijelom na drugoj strani. No dat ću sve od sebe da osvojim trofej s Barcelonom - rekao je Rakitić uoči nedjeljnog finala Kupa kralja protiv svoje bivše momčadi na Vicente Calderonu.

Barcelona ima šansu osvojiti dvostruku krunu.

- Sevilla je uzela Europsku ligu. To im je dosta. Imat će šanse za trofeje sljedeće sezone. Želimo novi trofej kako bismo dali navijačima razlog za slavlje - rekao je Rakitić, koji neće slaviti ako zabije.

- Neću jer poštujem navijače Seville. Slavio sam kad su osvojili Europsku ligu, a u nedjelju ih želim pobijediti - dodaje naš reprezentativac, koji nije htio komentirati kontroverznu zabranu katalonskih zastava na finalu.

- Naše je da igramo. Ne želimo se time opterećivati. Neka klub radi što radi, a mi ćemo igrati nogomet - kaže Ivan.

Luki sve najbolje, ali...

Barcelona ove sezone nije uspjela obraniti naslov prvaka Europe budući da je u četvrfinalu Lige prvaka ispala od Atletica koji će u finalnom obračunu dva madridska kluba igrati protiv Reala. 

- Ne znam hoću li gledati finale, taj dan ću biti s obitelji. Uvijek ću željeti sreću Modriću, kao i recimo Mandžukiću (bivši napadač Atletica) - rekao je Rakitić dodavši da ne želi da Real Madrid osvoji Ligu prvaka. 

Osvrnuo se i Alena Halilovića, koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Sportingu iz Gijona, a sada se s hrvatskom reprezentacijom nalazi na priprema za Europsko prvenstvo.

- Rekao sam mu da treba ovako nastaviti. Odigrao je veliku sezonu u Sportingu i njegovi suigrači govore jako lijepo o njemu, što je bitna stvar. Jako je mlad i ide svojim putem. Uživat ćemo u njemu - napomenuo je Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe