Obavijesti

Sport

Komentari 71

Barca opet oštećena, a Ramos se žali: Crveni je zbog Piquea!

Barca opet oštećena, a Ramos se žali: Crveni je zbog Piquea!
2

Crveni karton je pretjeran.To je zbog Piquea i njegovih žalopojki na Twitteru, kaže Ramos, ali sudački ekspert za Marcu tvrdi kako je crveni čist kao suza te da je Barca teško oštećena u Clasicu

VIDEO

El Clasico je bio spektakularan, a osim golova bilo je i kontroverznih situacija. Prema mišljenju sudačkog eskperta Andujara Olivera, glavni sudac Alejandro Hernandez Hernadez imao je nekoliko loših odluka kojima je oštetio Barcelonu.

Ramos: Crveni je pretjeran

Za onaj lakat Marcela kojim je Brazilac Messiju izbio zub nije dosudio niti faul, ali je zato dobro reagirao kod divljačkog starta Sergija Ramosa kojem je pokazao izravni crveni karton, iako se kapetan Reala ne slaže s tom procjenom.

- Za mene je to bilo pretjerano. Pogledao sam video tog faula valjda 40 puta. OK, zakasnio sam, to stoji, ali nisam išao s namjerom da ozljedim nekoga. Messi je napravio dobru stvar skočivši te je izbjegao start. Pa nisam ga niti taknuo. To je jako utjecalo na igru - rekao je Ramos i dodao:

- Suci su bili pod velikim pritiskom. Znate tko stalno priča o njima. Pique ne prestaje o sucima, stalno nešto piše po Twitteru i žali se - rekao je Sergio, koji je po izlasku s terena ironično pljeskao Piqueu i pokazivao mu da sad malo priča o sucima.

'Nema nikakve dileme oko crvenog kartona'

No sudački eskpert i bivši međunarodni sudac Andujar Oliver ne slaže se s Ramosom.

Andujar je za Marcu prokomentirao sporni detalj i crveni karton.

- Potpuno ispravna odluka suca. Nema baš nikakve dileme oko toga je li sudac ispravno dosudio. Ramos je zaslužio crveni karton - rekao je Andujar za Marcu, najčitaniji španjolski sportski list tradicionalno blizak Realu.

'Casemiro je trebao dobiti drugi žuti'

Andujar Oliver analizirao je i situaciju u kojoj je Real i ranije trebao ostati s igračem manje. Casemiro je imao žuti karton i zaustavio je polukontru Barcelone nagazivši Messiju na nogu. Hernandez mu nije pokazao drugi žuti.

- Trebao je, bio je to čisti prekršaj za žuti karton - rekao je Oliver za Marcu.

'Nije bio penal na Ronaldu'

Na samom startu utakmice Umtiti i Ronaldo bili su u duelu.

Barcelonin branič zahvatio je Ronalda koji je pao kao pokošen. Hernandez nije pokazao na penal iako se činilo da je to mogao napraviti.

- Dobra odluka, bilo je kontakta, ali ne dovoljno da bi sudac pokazao na najstrožu kaznu - smatra Andujar Oliver.

Beusan se ne slaže: To je bio penal

El Clasico je bio i jedna od tema emisije Stadion na HRT-u. Mateo Beusan ne slaže se s kolegom Andujarom Oliverom koji smatra da start Umtitija na Ronaldu nije bio penal. Beusan kaže da je kontakt bio dovoljan za najstrožu kaznu.

- Po mom mišljenju, to je udaranje i penal. I to je bilo na početku utakmice, druga ili treća minuta - rekao je Beusan, koji se ipak složio s Oliverom i rekao kako je Casemiro trebao dobiti žuti karton, kao i Marcelo za onaj lakat Messiju te da je crveni karton Ramosu bio apsolutno opravdan i ispravno dosuđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu